Aynen öyle bende Sn-Rw1 kullanıyorum ses ve mikrofon kalitesi çok güzel.Snopy'nin 7.1 USB modellerinde kendicses kartları oluyor, ses kaliteleri de güzel oluyor, özellikle bass kalitesi. Bende SN-R4 stereo var kuzenimin G231'le karşılaştırıyoruz benimkinin bile daha iyi bass kalitesi var, ki o 7.1 titreşimlilerdeki muazzam.
Bu Forum'da Snopy öneren kişiyi ilk defa görüyorum. Kime sorsam Snopy alınmaz diyorlar.Snopy'nin 7.1 USB modellerinde kendicses kartları oluyor, ses kaliteleri de güzel oluyor, özellikle bass kalitesi. Bende SN-R4 stereo var kuzenimin G231'le karşılaştırıyoruz benimkinin bile daha iyi bass kalitesi var, ki o 7.1 titreşimlilerdeki muazzam.
Ses kartları hakkında bilginiz var ise küçük bir soru sorabilir miyim?Snopy'nin 7.1 USB modellerinde kendicses kartları oluyor, ses kaliteleri de güzel oluyor, özellikle bass kalitesi. Bende SN-R4 stereo var kuzenimin G231'le karşılaştırıyoruz benimkinin bile daha iyi bass kalitesi var, ki o 7.1 titreşimlilerdeki muazzam.
Üzerinde sadece Snopy yazsa şahsen bende tercih etmem ama Rampage markası altında olunca güvene biliyorum. Rampage ürünleri uygun ve kalitesi tatmin edici oluyor. Benim Sn-Rw1 ilk günkü gibi duruyor herhangi bir yıpranma dahi olmadı. Ben g230 almıştım. Onu da herkes önermişti ama hiçbir özelliği yoktu ne yazılı desteği ne ergonomi. Kulaklık 1 kere halının üstüne düştü sol sürücüsü bozuldu. Herhangi bir garanti desteği de vermediler. Uzun zamandır Rampage Sn-Rw1 kullanıyorum çok memnunum.Bu forum'da Snopy öneren kişiyi ilk defa görüyorum. Kime sorsam Snopy alınmaz diyorlar.
Bir yandan oyun oynayacağım için o kulaklık kötü olmaz mı?Ben ALC 1150'den 200 liralık Xonar DGX'e geçiş yaptım ve farkını fazla hissedemedim diyebilirim. Açıkçası hissettiğim tek fark ses yongasını statik sesden daha iyi yalıttığı için daha temiz bir ses alıyorum. Sizde ALC1150'den daha alt bir model olan ALC887 bulunuyor. Ses kartları basit olarak DAC ( Digital to Analog Converter ) ve Amplifikatör'den oluşuyor. Ses konusunda external > internal. Zaten burada ses kalitesini yükselten ana bileşen DAC.
1500 TL fazlasıyla yüksek ve gayet yeterli bir rakam.
- Internal ses kartları genelde kasanın içindeki statik gürültü olduğu için External ses kartları veya DAC/AMP'lar kadar iyi yalıtamıyorlar.
- Sürücüleri fazlasıyla eski oluyor.
- External kartlar daha mobil, USB girişi olan her cihazla kullanabiliyorsunuz. (Macbook, Laptop vb.
İşinizi fazlasıyla görür, yukarıdaki arkadaşların dediklerine kulak asmayın. Snopy, Everest, Trust gibi markalardan uzak durun.
- FiiO E10K USB DAC and Headphone Amplifier 97$ Yaklaşık 615 TL
- Philips SHP9500 Profesyonel Kulaklık 86$ Yaklaşık 550 TL
Anakart'ı malum değişemeyeceğime göre, müzik benim için çok önemli ondan dolayı 1000-1500 TL'yi gözden çıkarıp bir ses kartı veya kulaklık almayı düşünüyorumBen de ses kartı almaktansa üstünde Soundblaster ses yongası olan bir anakart tercih ettim. Anakart Z170X Gaming 7. İlk kulaklığı takıp müzik dinlediğimde kalitesi çok şaşırtmıştı beni.