Çözüldü Harici SSD'den bilgisayara nasıl oyun aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Poseidon0029

Hectopat
Daha fazla  
Harici SSD'de bir ton oyun var ama yeni aldığım bilgisayara aktaramıyorum. Oyunlar Steam üzerinden alındı ve orijinaller. Harici SSD'nin kütüphanesini Steam kabul etmiyor ve boş bir klasör seçmemi söylüyor. Kopyalayıp yeni bilgisayara aktardım fakat oyunu yine görmedi. Bunun üzerine oyunu indir seçeneğine bastım bir süre doğrulama yaptıktan sonra oyunu tekrar indirmeye başlıyor. Oyunları tekrardan indirmek çok uzun sürecek, bunun bir çözümü var mı?

Çözüm
Steam'in kurulduğu yerdeki Common klasörüne oyunun klasörünü atıp oyunu klasörden açmaya çalıştığınızda peki dosya kurulumu falan yapmıyor mu?
Denedim, fare imlecinin yanında yükleniyor diski çıktı ama bir şey olmadı.

Oyuna ait klasöre girmeden, kütüphane klasöründeki diğer dosyaları da sürücüye kopyalayınca sorun çözüldü arkadaşlar konu kilit.
Steam'den "Oyun Yedeğini Geri Yükle" yapıp oyunu kurmayı denediniz mi?

1710328788728.png

Önceden yedeklemem gerekiyor muydu ya da kendisi otomatik olarak yedekliyor mu bilmiyorum, yedeklemedim de zaten ama oyunun klasörünü seçtirmiyor o ekranda. Spesifik olarak seçmem gereken bir klasör var mı?
Normalde Steam'de elle yedeklediğiniz oyunları bu şekilde kurabiliyorsunuz tekrar indirmeden. SSD'deki oyunun klasörünün de burada gözükmesi lazım aslında.

Yedekleme ne oluyor bilmiyorum dediğim gibi. Oyunun tüm dosyaları duruyor ama.
Oyun dosyaları harici SSD'de iken mi yedekten yüklemeyi denediniz de klasör gözükmüyor acaba? Oyun dosyalarını harici SSD'den bilgisayara aktarıp sonrasında Steam'den yedekten geri yükleme seçeneğini denediniz mi?

Oyun dosyaları harici SSD'de iken mi yedekten yüklemeyi denediniz de klasör gözükmüyor acaba? Oyun dosyalarını harici SSD'den bilgisayara aktarıp sonrasında Steam'den yedekten geri yükleme seçeneğini denediniz mi?
İki türlü de denedim ama yaptıklarımı biraz daha detaylı anlatayım: Oyunun common klasörü içindeki klasörünü kopyalayıp yeni diske yapıştırdım. Geri yükleme seçeneğini seçtiğimde benden yedeğin bulunduğu klasörü seçmemi istedi ama hangi klasör olduğunu bilmediğim için direkt oyunun klasörünü seçmeyi denedim ve seçtirmedi.

Steam'in kurulduğu yerdeki Common klasörüne oyunun klasörünü atıp oyunu klasörden açmaya çalıştığınızda peki dosya kurulumu falan yapmıyor mu?
Denedim, fare imlecinin yanında yükleniyor diski çıktı ama bir şey olmadı.

Oyuna ait klasöre girmeden, kütüphane klasöründeki diğer dosyaları da sürücüye kopyalayınca sorun çözüldü arkadaşlar konu kilit.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı