Çözüldü Harici SSD'den oyun oynanır mı?

• Konuyu başlatan Lexix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.952
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lexix

Megapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SanDisk Ultra 3D 1TB
Merhabalar,

Yeni bir laptop aldım fakat masaüstümde sadece oyunların yüklü olduğu bir SSD var. O SSD'yi laptopuma harici SSD olarak kullanabilir miyim? En verimli performansı almam için gerekli olan şeyler nelerdir?

Laptop = Monster Tulpar T7 v25.1.2

Oynanmaz diye bir şey yok. Uygun kutu ile kullanabilirsiniz. Bir konuda Ugreen kutu ile kullanana rastladım. Memnundu. Yükleme süresi değişebilir. Steam oyunları ise tekrar tanıtmak gerekebilir. Diğer kütüphaneler hakkında fazla bilgim yok. Game Pass ise sıkıntı yapabilir.
"Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar" Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Çözüm
Oynanmaz diye bir şey yok. Uygun kutu ile kullanabilirsiniz. Bir konuda Ugreen kutu ile kullanana rastladım. Memnundu. Yükleme süresi değişebilir. Steam oyunları ise tekrar tanıtmak gerekebilir. Diğer kütüphaneler hakkında fazla bilgim yok. Game Pass ise sıkıntı yapabilir.
"Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar" Ugreen 2.5 inch Sata USB 3.0 Hard Disk Kutusu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
USB 3.0 ile oynatır diyorsanız iyiymiş ben daha pahallı şeylere bakmıştım. Yakın zamanda alamam ancak alacağım şeyi biliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Elbette oynatır hocam. Fakat dediğim gibi çoğu kutu tam olarak 3.0 hızını vermiyor. Bu da yükleme süresini uzatır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı