HarmonyOS İşletim Sistemi için Tarih Verildi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
HarmonyOS işletim sistemi

Huawei’nin Android’e alternatif olarak geliştirdiği HarmonyOS işletim sistemi için tarih verildi. Amerika’nın ambargo kararından sonra Android lisansı askıya alınan Huawei, bir süredir Android alternatifi HarmonyOS işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Firmanın geliştirmiş olduğu yeni işletim sistemi hali hazırda Çin’de test edilirken, Huawei geride bıraktığımız saatlerde önemli bir duyuru yayınladı. Çinli akıllı telefon üreticisi, Weibo üzerinden yapmış […]

Devamı: HarmonyOS İşletim Sistemi için Tarih Verildi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

HarmonyOS işletim sistemi

Huawei’nin Android’e alternatif olarak geliştirdiği HarmonyOS işletim sistemi için tarih verildi. Amerika’nın ambargo kararından sonra Android lisansı askıya alınan Huawei, bir süredir Android alternatifi HarmonyOS işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Firmanın geliştirmiş olduğu yeni işletim sistemi hali hazırda Çin’de test edilirken, Huawei geride bıraktığımız saatlerde önemli bir duyuru yayınladı. Çinli akıllı telefon üreticisi, Weibo üzerinden yapmış […]

Devamı: HarmonyOS İşletim Sistemi için Tarih Verildi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Android en iyisidir.

İlk başta HarmonyOS .apk uygulamaları çalıştıracak ama daha sonra ise ilerleyen zamanlarda kendi uygulama paketi olan .hab dosyaları çalışacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı