Harry Potter çocuk Film Serisi Mi?

Taha WRLD

Centipat
Yer
ABD Atlanta Georgia
Daha fazla  
Meslek
Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver.
Beyler sizce öyle midir? (Öyle olsa bile Severus Snape, Lily aşkı. DRAM filmlerle yarışır.)

Öncelikle dramı ekran kartlarındaki DRAM olarak algılayan yazım denetimine teşekkürlerimi iletiyorum.
İlk 2 filmi daha çocuksu. Sonra işler kızışmaya başlıyor. Eğer biri bunu küçümsemek için söylüyorsa hayır değil. Küçümsemek için söylemiyorsa bile ilk 2 filmi hariç değil. Ben rüyalarıma girdiğini ve Dumbledore ile konuştuğumu hatırlıyorum.
(Arkadaşlar fikirlerime mi haha atıyorsunuz yoksa başta yazdığıma mı? Fikirlerime atmıyorsunuzdur umarım üzer çünkü )

Bence olay şöyle. Harry Potter'ı çocukken izlemiş bir nesil var ve filmden bahsederken hep çocuklukları ile ilişkilendiriyorlar. Filmin ana karakterlerinin yaşınında diğer fantastik serilere göre düşük olması da bir neden olabilir.

Değil. Ama film olmasa bu kadar bilinmezdi. 3 seriden sonra bazı şeyler anlatılmıyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…