Harry Potter Karakter Olayları

emrebt93

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Harry Potter film serisini izleyenler bilir, son seride Snape'in göz yaşlarını alan Harry, Snape'in anılarını bakmak için Dumbledore'un odasına gider ve Snape ile Dumbledore arasında geçen bir konuşmada Snape, "onun oğlu olduğunu sanıyor" gibi bir şey diyor Harry'nin gerçek babası Snape mi sizce ?

Hayır. Voldemord, James'in oğlunun kehanette ki kişi olduğunu sanıyor. Bu kehanet işini anlaman için kitabı okuman lazım. İşin içinde Neville'da var. Voldemord eksik aldığı bir bilgiden dolayı Harry'e yöneliyor ve aslında rakibini kendi seçmiş oluyor.

Severus, Lily Potter'a olan sevgisi karşısında bunca sene onun oğlunu korumaya çalışıyor. Kendini Harry'e uzak tutuyor ama aslında çok seviyor. Ormanda ki patronus büyüsünü Severus gönderiyor. Kitapta bu hikaye çok ince ayrıntısına kadar var. Ölen müdürlerin tabloları var müdür odasında. Severus, Dumbledore'un tablosundan talimatları alıyor.

Söyledim ya; Voldemord, James Poter'ın oğlunun kehanette ki kişi olduğunu sanıyor. '' Onun oğlu olduğunu sanıyor''. Yani öldürmesi gereken kişinin onun oğlu olduğunu sanıyor. James Poter'ın oğlu olduğunu sanıyor. İlk yorumumda da açıkça belirmiştim.

-----

Kitapta tüm sorularının cevabını bulabilir hatta filmde görmediğin olaylara tanık olabilirsin hem de ne olaylar... Şunu söyleyeyim; kitabı izledim desem hiç yanlış ifade etmiş olmam. 1 - 2 sene sonra tekrar okumayı düşünüyorum, çok zevkli öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı