Harry Potter serisini okuyanlar var mı ? :)

  • Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2B
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Harry Potter serisini bitiren arkadaşlar var mı aranızda ? ( kitap olarak ) Varsa böyle sohbet filan ederdik güzel olurdu. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek kitap okumam ama çok sevdiğim bir karakterdir. Tüm filmlerini sayısız kez izlemekle beraber oyunlarını da defalarca oynayıp bitirmişliğim var. :D Ama çevremde görseydim kitabı kesinlikle okurdum. :D
 
Ben oyunlarını hiç oynamadım. Güzel mi oynamaya değer mi ? . :D Kitaplarıda DR den almıştım. Kitabı okuduktan sonra film biraz saçma geliyor. :D
 
İlk oyunları bana göre oynamaya değer. Felsefe Taşı, Sırlar Odası ve Azkaban Tutsağı. Bu üçünden aldığım zevki diğerlerinden alamadım nedense. Biraz oynanış tarzı da değişti bu üçünden sonra ondan da olabilir.
Aslında kitaplarını alsam olacak baktım şimdi D&R sitesine. Üniversitede boş vaktimde çok oluyor. Bu vakti değerlendirmiş olurum. :)
 
Her kitabını en az 2 defa okumuşumdur. Filmlerini izledikten sonra başladım bende okumaya ama keşke okumasaydım okuduktan sonra yıkıldım. Kendi kafamda kurguladığım ile film arasında hiçbir bağ yoktu. Kitabı olan filmlerin böyle bir sorunu oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı