Hasarlı iPhone 6 sonrası iPhone vs Android Telefon

Aklımda iki soru var. Bu telefon hasarlı (tamir olacak) ve kullanmaktan sıkıldım. Fortnite açmıyor, PUBG kasıyor. Şimdi bu telefonu ağır oyunları açan bir Android telefonla mı, iPhone 6S ile mi takas etmeliyim? Ya da satabilirsem kaça satarım? Android bir telefon alsam PUPG, Ark gibi ağır oyunları oynayabilmem lazım. İşlemcisinin iyi olması lazım çünkü işlemciyi çok zorlayabiliyorum. RAM'inin en az 4 olması lazım. İPhone olarak 6s, SE olabilir. Telefonun fiyat performans olması lazım (Android). Boyutu küçük olsa iyi olur. (Ki çok önemli, ince olması da gerekiyor. ) Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG, Ark gibi ağır oyunları oynayabilmem lazım. İşlemcisinin iyi olması lazım çünkü işlemciyi çok zorlayabiliyorum.
Islemci değil GPU GPU, oyun için önem arz eden bu. Bütçen ne kadar? 6S ve 7 uygun bulursan beklentilerini karşılar. Android tarafinda da güçlü modeller var. Iphonelar donanim olarak çok güçlü cihazlar.

Küçük ekran+incelik olarak iPhone 6s/7'den başka cihaz gelmiyor aklıma iPhone 6'dan gözle görünür farkı olan, belki s7'ye bakılabilir.

Evet, o yüzden takas yapmak istiyorum yazdım.

İos Android gibi rahat değil. Android olsa biraz daha iyi olur.
Mi 6 veya kullandığım fakat şuan kırık olan note fe,s8 gibi modellere bakabilirsiniz.(İkinci el)
Realme 3 PRO bakabilirsiniz mesela Fortnite için. Tabii video sahte değilse 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SD 710 kullanıyormuş onun yerine 200 lira verip 835 li mi 6 alsa daha iyi olmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı