Hastalık geçmiyor

davinso

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Son 1 aydır çok kötü hastalandım ayın ilk haftalarında sadece öksürük ve balgam vardı. Ardından biraz zaman geçtikten sonra birden ateşim yükseldi ateş 38.8 oldu. O günden sonra aile hekimine gittim bana ilaç yazdı, ilaçlar bitene kadar kullandım 1-2 gün hafifledi sonra daha da kötü oldum. Öksürdüğüm zaman domuz gibi ses çıkıyor cidden. Titriyorum ateşim 37'den düşmüyor, 3 kere hastaneye gittim ilaç verdiler her yerime baktılar ama bir sıkıntı yok gösteriyordu. Ne yapmalıyım?

Geçmiş olsun kardeşim senin kadar fazla olmasa da bir gece bir ateş ve öksürük bende de başladı şu anda ateşim olmasa da kuru öksürüğüm geçmedi son günlerde sol göğsümün oralar da ağrı başladı şu an da nefes alırken orası batıyor nedeni bilmiyorum salgın var diyorlar.

Geçmiş olsun kardeşim senin kadar fazla olmasa da bir gece bir ateş ve öksürük bende de başladı şu anda ateşim olmasa da kuru öksürüğüm geçmedi son günlerde sol göğsümün oralar da ağrı başladı şu an da nefes alırken orası batıyor nedeni bilmiyorum salgın var diyorlar.
evet salgın var benim zaten başka bir hastalık var üstüne oda geldi geçer yakın zamanda inşallah

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı