Hastanedeki yaşlı amcanın sağlık çalışanına söyledikleri ve tedbirsizliği

HABAR

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
9.014
Makaleler
18
Çözümler
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, annem ve babamın testi pozitifti, onlar iyileşti.
Ben de temaslı olduğum için karantinam dün bitmişti, hastaneye test yaptırmaya gittim. Hastanenin içinde triyaj bölümünde bir tane dede vardı, klasik bir dede tipinden bahsediyorum ama biraz farklıydı.
Sürekli etrafındakilere laf atmaya çalışıyordu ve maskesini de çenesine indirip öksürüyordu sürekli. Maskesini indirdi ve öksürdü yine bir an.
Sonrasında yanından geçen bir sağlık görevlisi (benim gördüğüm üçüncü defaydı, evveliyatı da vardır muhtemelen) "amcacım maskeni güzelce tak lütfen." dedi.
Amca arkasından "bu nasıl doktor ya, vuracan tokadı" gibi bir söylemde bulundu. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Sağlık çalışanlarına şiddetten tutun tedbirsizliğie kadar her yönden değerlendirmenizi istiyorum, ama lütfen o sözü eğip bükmekte mahir olan arkadaşlar gelip konuyu siyaset yapma yerine çevirip konunun kilitlenmesine sebep olmasınlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten doktorlarda bıkmışki geçen sene yurt dışına gitmek için 38 doktor başvurmuşken bu sene 700 tane başvurmuş daha iyisini hak ediyorlar zaten aldıkları maaşta 1000-1500 dolar falan ben olsam bende giderdim.
 
Koronavirüs ile yaklaşık olarak 1 senedir savaşıyoruz fakat cehalet ile yıllardır savaşıyoruz... Ve savaşı da kaybediyoruz.
 
Kardeş fazla kafaya takma.Dede dediğin şahıs muhtemelen hayattan vs bunalmıştır ya da daha fazla yaşamak istemiyordur.Bu kadar ciddi bir salgınla milletçe boğuşurken böyle salakların bizi geri atması ve kendilerini harcamaları resmen intihar değil de nedir?
 

Geri
Yukarı