B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 7 Ekim 2013 #21 Gençler öyle demeyin ama. Ertuğrul Süngü adamın hasıdır kareköküdür. Starcraft II 'de böyle diyemessiniz ona
Gençler öyle demeyin ama. Ertuğrul Süngü adamın hasıdır kareköküdür. Starcraft II 'de böyle diyemessiniz ona
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 7 Ekim 2013 #22 Boğaçhan Ülker dedi: Gençler öyle demeyin ama. Ertuğrul Süngü adamın hasıdır kareköküdür. Starcraft II 'de böyle diyemessiniz ona Genişletmek için tıkla... Tabiki de öyledir. Role playing günlükleri. Sadece yani fazla konuşmadı o garip oldu. Ali abiye alışınca böyle oluyoruz.
Boğaçhan Ülker dedi: Gençler öyle demeyin ama. Ertuğrul Süngü adamın hasıdır kareköküdür. Starcraft II 'de böyle diyemessiniz ona Genişletmek için tıkla... Tabiki de öyledir. Role playing günlükleri. Sadece yani fazla konuşmadı o garip oldu. Ali abiye alışınca böyle oluyoruz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2013 #23 Ertuğrul'a biri asosyal demiş de Ertuğrul Asosyal ise ben size bu mesajı mağaradan falan yazıyorum o zaman
Ertuğrul'a biri asosyal demiş de Ertuğrul Asosyal ise ben size bu mesajı mağaradan falan yazıyorum o zaman
G Gamiurams Ziyaretçi 8 Ekim 2013 #24 Recep Baltaş dedi: Ertuğrul'a biri asosyal demiş de Ertuğrul Asosyal ise ben size bu mesajı mağaradan falan yazıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunlar ne öyle ? Bitirmek için Tuvalete bile gitmemek lazım. O yüzden dedim.
Recep Baltaş dedi: Ertuğrul'a biri asosyal demiş de Ertuğrul Asosyal ise ben size bu mesajı mağaradan falan yazıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam o oyunlar ne öyle ? Bitirmek için Tuvalete bile gitmemek lazım. O yüzden dedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2013 #25 Yok abi, arkadaş epey bi sosyaldir kendi çevresinde
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 8 Ekim 2013 #26 Eline sağlık Recep.
bounger Hectopat Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #27 merhaba internetde buldum pc toplama acaba hepsi uyumlu mu
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Ağustos 2020 #29 Silinen üye dedi: Yuh 7 yıl olmuş. Haswell 5. nesil miydi? Genişletmek için tıkla... Dördüncü nesil. Niye hortlattın ki şimdi bu konuyu?
Silinen üye dedi: Yuh 7 yıl olmuş. Haswell 5. nesil miydi? Genişletmek için tıkla... Dördüncü nesil. Niye hortlattın ki şimdi bu konuyu?