kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 2 Ekim 2019 #1 Modem arayüzünde maksümum download hızım 63 Mbps, upload hızım 20 Mbps görünüyor. Bu upload hızına yaklaşmanın yolu var mı? Yoksa tarifeler ile verilen 3-4 Mbps hıza mahkum olacak mıyım? Hat değerlerim şu şekilde; Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2019
Modem arayüzünde maksümum download hızım 63 Mbps, upload hızım 20 Mbps görünüyor. Bu upload hızına yaklaşmanın yolu var mı? Yoksa tarifeler ile verilen 3-4 Mbps hıza mahkum olacak mıyım? Hat değerlerim şu şekilde;
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 2 Ekim 2019 #2 Tarifenizi arttırmanız gerekiyor, ek upload paketleri var ise bunlarla deneme yapabilirsiniz.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 2 Ekim 2019 #3 Türknet upload hızı sınırını da kaldırmıştı sanırım.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 2 Ekim 2019 #4 Shadow Ryzen dedi: Türknet upload hızı sınırını da kaldırmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 4 Mbps yazıyor, hattım desteklese de o upload hızını alamayacağım yani. 261538 dedi: Tarifenizi arttırmanız gerekiyor, ek upload paketleri var ise bunlarla deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki alabileceğim maksimum hız nedir bu değerlerde? SNR, Sinyal zayıflaması vs hiç anlamıyorum
Shadow Ryzen dedi: Türknet upload hızı sınırını da kaldırmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 4 Mbps yazıyor, hattım desteklese de o upload hızını alamayacağım yani. 261538 dedi: Tarifenizi arttırmanız gerekiyor, ek upload paketleri var ise bunlarla deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki alabileceğim maksimum hız nedir bu değerlerde? SNR, Sinyal zayıflaması vs hiç anlamıyorum
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 2 Ekim 2019 #5 Turknet aktif altyapıda isen upload sınırı yok. Her Turknet kullanıcısına kalkmadı.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 2 Ekim 2019 #6 Unavailableuser dedi: Turknet aktif altyapıda isen upload sınırı yok. Her Turknet kullanıcısına kalkmadı. Genişletmek için tıkla... Aktif altyapıda değilim.
Unavailableuser dedi: Turknet aktif altyapıda isen upload sınırı yok. Her Turknet kullanıcısına kalkmadı. Genişletmek için tıkla... Aktif altyapıda değilim.