Hat değerlerinin değişmesi ve internet kopmaları

@Prism klasik TT gelir ekipler bakar gelen hıza gider sadece. Hep iç tesisatta zaten sorun ya 🤣. İç tesisatta ise niye değerlerinin interneti kopmuyorda benim ki kopuyor? Tam sövmelik yemin ediyorum.
 
TT işte ne bekliyorsunuz.

Şu fiber altyapı sürecini hızlandırma gibi bir durum var mı? Ciddi söylüyorum bakırları sökeceğim ellerine vereceğim artık istemiyorum diye. Bir günde 5 kere internetmi kopar? Bir de gelip bana günde 2-3 kere kopması normal diyorlar. Cidden şaka gibiler ya. 2021 yılı başında kazılmaya başlancakmış. Ama ben Online dersteyken internetimin gidip gelmesini 2 ay daha çekemem. Yıllar önce gelmesi gereken fiber şimdi getircekler o da 2 ay sonra başlıcakmış TT paşa. Ertesi gün kazılmaya başlansın demiyorum. Ama internet ikide bir kesildikten sonra insan artık erken gelsin diye çıldırmaya başlıyor. Bu işlemleri hızlandırmam için belli yollar var mı onun gibi şeyler?
 
Şu fiber altyapı sürecini hızlandırma gibi bir durum var mı? Ciddi söylüyorum bakırları sökeceğim ellerine vereceğim artık istemiyorum diye.
Hızlandırmanın yolu yok. Bankaların firması gibi gözükse bile tüm olay, devlet dairesi mantığı ile işliyor.
 
Son düzenleme:
Hızlandırmanın yolu yok. Bankaların firması gibi gözükse bile tüm olaykar devlet dairesi mantığı ile işliyor.

Yemin ediyorum bakır kabloları sökcem. Gideceğim müdürlükteki altyapı birimi müdürüne vereceğim al sen kullanan biraz deceğim. Adamın bile sabrı kalcağını düşünmüyorum.
 
Yemin ediyorum bakır kabloları sökcem. Gideceğim müdürlükteki altyapı birimi müdürüne vereceğim al sen kullanan biraz deceğim
Böyle bir durumda hem TT'den hem de kamu davasına adım atmış olursunuz. Şansınız varsa sadece sizin adresinize yoksa tüm siteye davalar sonuçlanana kadar internet vermezler.

Müdürlüğünün canına minnet bir siteden daha kurtulurlar.

Sakın!
 
hat1.png

Delireceğim. 20 saattir sıkıntısız kullanıyordum hat değerlerim yine bu durumda. İç tesisatta bir sıkıntı olmadığına eminim 2 aydır kullanıyorum zaten interneti, ondan öncesinde binada altyapı bile yoktu... Sürekli kopuyor yine.
CRC hatalarına bakın :D Saniyede 200-300 artıyor. Daha 30 dakika önce hiç bir sıkıntı yoktu CRC hatasıda aşırı azdı...
1606394309226.png

@Ulunay hocam bir akıl verin bana aklımı kaybedeceğim artık. Ne yapmam gerek benim ya? İç tesisatta sorun olsa hep sıkıntı yaşardım. TT gelip müşteri kaynaklı sorun diyor.
 
Son düzenleme:
@Ulunay hocam bir akıl verin bana aklımı kaybedeceğim artık. Ne yapmam gerek benim ya? İç tesisatta sorun olsa hep sıkıntı yaşardım. TT gelip müşteri kaynaklı sorun diyor.
Hocam, modemi kısa kabloyla ankastreye bağlayıp kontrol etmeniz gerekiyor.
Ya kendiniz yapacaksanız ya da eliTT ekip isteyeceksiniz çünkü sorun bizde değil demişler, onu boşa çıkarmanın tek yolu bu.
 
Hocam, modemi kısa kabloyla ankastreye bağlayıp kontrol etmeniz gerekiyor.
Ya kendiniz yapacaksanız ya da elitt ekip isteyeceksiniz çünkü sorun bizde değil demişler, onu boşa çıkarmanın tek yolu bu.

Bende de bir şeyler oluyor. Ping değerleri zıplama başlıyor. Upload 7.30 çıkıyor ilk teste sonra 4 çıkıyor. Bana gelen upload hızı 8'den 7'ye düştü zaten. Yemin ediyorum gidip dalasım var şu firmaya. VDSL denen berbat hizmeti bulan kişi kim merak ediyorum.
 

Geri
Yukarı