Steam Hata kodu: E43 veriyor

DurdenReiss

Femtopat
Daha fazla  
Hesaba girmeye çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum, kaç saat oldu geçmedi. Çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    102 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki listeye baktığım zaman E43 hata kodunun hesabın kilitlendiğine, E84 hata kodunun ise çok fazla giriş denemesinde bulunulduğuna işaret ediyor.

Bana ait değil.

Kilitlenmiştir diye düşünüyorum. Durum buysa Steam Destek dışında kimse yardımcı olamaz.

Aşağıdaki listeye baktığım zaman E43 hata kodunun hesabın kilitlendiğine, E84 hata kodunun ise çok fazla giriş denemesinde bulunulduğuna işaret ediyor.

Kilitlenmiştir diye düşünüyorum. Durum buysa Steam Destek dışında kimse yardımcı olamaz.
Kilitlenmişdir derken nasıl yani?
Yetkililer falan mı kilitliyor?

Anladım hocam da çok da bir şey yapmıyordum oyun oynuyordum sadece şüpheli ne olabilir ki🙂
Neyse bekleyip göreceğiz.

Bende aylar öncesinde aldığım hesapta biri adını vs değiştirip hesabın şifresini falan değiştirmeye çalışınca hesap hareketlerinde galiba şüpheli eylem gördükleri için kitliyorlar geçici.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-15 232207.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-15 232207.png
    114,4 KB · Görüntüleme: 180
Bende aylar öncesinde aldığım hesapta biri adını vs değiştirip hesabın şifresini falan değiştirmeye çalışınca hesap hareketlerinde galiba şüpheli eylem gördükleri için kitliyorlar geçici.
Hesapta birden fazla kişi olduğunda falan da şüpheli duruma düşüyomuş yani birçok nedenden olabilir. Benim tek sıkıntım hesabın açılmayacağıydı. Geçiciyse iyi. Birde ne kadar sürede geçti?

Yeni konular

Geri
Yukarı