DurdenReiss
Femtopat
Daha fazla
Bana ait değil. Şimdi de e84 hatası veriyor herkes bekleyin düzelir dedi ama bakalım.Hesap size mi ait yoksa satın mı aldınız?
Bana ait değil.
Kilitlenmişdir derken nasıl yani?Aşağıdaki listeye baktığım zaman E43 hata kodunun hesabın kilitlendiğine, E84 hata kodunun ise çok fazla giriş denemesinde bulunulduğuna işaret ediyor.
Listing and description of EResult values
Valve likes to give cryptic error codes, the meaning of each error code is made known. This website presents those meanings in a clear and concise manner.steamerrors.com
Kilitlenmiştir diye düşünüyorum. Durum buysa Steam Destek dışında kimse yardımcı olamaz.
Yetkililer falan mı kilitliyor?
Anladım hocam da çok da birşey yapmıyodum oyun oynuyodum sadece şüpheli ne olabilir kiO kadarını bilmiyorum maalesef. Hesabı satın aldıysanız ve bu bağlamda hesapta şüpheli aktiviteler tespit edildiyse kilitlenmiş olması çok muhtemel.
Anladım hocam da çok da bir şey yapmıyordum oyun oynuyordum sadece şüpheli ne olabilir ki
Neyse bekleyip göreceğiz.
Hesapta birden fazla kişi olduğunda falan da şüpheli duruma düşüyomuş yani birçok nedenden olabilir. Benim tek sıkıntım hesabın açılmayacağıydı. Geçiciyse iyi. Birde ne kadar sürede geçti?Bende aylar öncesinde aldığım hesapta biri adını vs değiştirip hesabın şifresini falan değiştirmeye çalışınca hesap hareketlerinde galiba şüpheli eylem gördükleri için kitliyorlar geçici.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.