Hatalı Overwatch Yasağı

Overwatch yasağınız VAC'a dönüşmemiş. Yani hileyi bulamamış. Demek ki hile kullanmıyorsunuz veya hileyi çok iyi saklamışsınız. Ticket atın Steam'a.

"Hesabınızın hareketleri doğrultusunda kullanıcılar tarafından bazı raporlar oluşturuldu. Ardından Overwatch araştırmacıları bu oyun videolarının raporlarını görüntüledi ve görüş, hedef alma veya başka bir adil olmayan avantaj sağlayan harici bir yazılım kullanıldığına ve kalıcı bir yasağın gerekli olduğuna şüphesiz bir biçimde kanaat getirdi."

Adım gibi eminim öyle yazdığına.

Ticket atın Steam'a.

Zaman kaybi olacagini düsünüyorum.

"Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz. Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır."

Hatali olsaydi muhtemelen 96 gün bekletmezlerdi.

Adım gibi eminim öyle yazdığına.

Attiginiz mesajda öyle demiyor ama. CS: GO'ya girdiginizde oldukca hatali diyorsa sebebi bellidir.

Sistemde hile yok. VAC Ban yok. Hatalı değil yasak.

Sistemde hile yok. VAC ban yok.

Genelde VAC yasağına dönüşmüş oluyor bende dönüşmedi dönüşmezde çünkü hile kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…