Hatalı Overwatch Yasağı

gencox06

Femtopat
Daha fazla  

Bu hesap nasıl oluyor da Overwatch yasağı alıyor birisi bana açıklayabilir mi?

Ben günde 3-4 Overwatch izleyen bir oyuncuyum.

Bu oyunu 1 Ocak 2017'de aldım.
3786 oynama saatim, 1100 mm kazanmam var, hile ve benzeri hiçbir uygulama kullanmadım.

Ayrıca oyun esnasında aldığım bu yasak oyundan atılma sebebim şuydu;
"Diğer oyuncuların hile kullanmasına izin verdiğin için Overwatch tarafından kalıcı olarak yasaklandın."
Tam hatırlamıyorum ancak "diğer oyuncular hile kullanmasına izin verdin" kısmını çok iyi hatırlıyorum.
Bu ne demek oluyor ve bu yasağı nasıl kaldırabilirim?

Birçok kişi gördüm bu konu ile ilgili, çoğunun sonu VAC yasağı olarak kararlanmış. Benimki 96 gündür Overwatch yasağı olarak gözüküyor. Bu hatalı yasağın kaldırılma ihtimali var mı?

"Hile kullandın banlandın hehehehe." gibi şeyler yazmayın. Size bir şeyi kanıtlamak durumunda değilim.
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yazmasın lütfen.

Diğer oyuncuların hile kullanmasına izin verdiğin için Overwatch tarafından kalıcı olarak yasaklandın.

Böyle yazmadigindan adim gibi eminim.

Bu kisimda neden dolayi yasaklandiginiz illaki yaziyordur. Sizin dediginiz gibi bir bilgilendirme ve yasaklama sekli yok.

Böyle yazmadigindan adim gibi eminim.

Bu kisimda neden dolayi yasaklandiginiz illaki yaziyordur. Sizin dediginiz gibi bir bilgilendirme ve yasaklama sekli yok.
Bende ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi.

Hocam galiba overwatch’ta hile kullanan kişileri banlamadınız ondan ceza yediniz. Böyle bir şey var mı bilmiyorum ama mantık olarak bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
"Hile kullandın banlandın hehehehe." gibi şeyler yazmayın. Size bir şeyi kanıtlamak durumunda değilim.
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yazmasın lütfen.
Gerçekten böyle yazacaksanız hiç yazmayın.

Yok. Mantikli da degil zaten.
Böyle bir şey olamayabilir ama “Başkalarının hile kullanmasını sağladınız.” diyor. Bir hilecinin bir daha hile kullandırıp kullandırmayacağını bir tek overwatch’ta belirlersin. Bana göre mantıklı. Ama öyle bir şey yokmuş diyorsunuz ve size inanıyorum da.

Hatali olma ihtimalini bir kenara koyarsak, kalici Overwatch yasaklamalari direkt olarak hileden ve ikinci bir oyunbozanliktan verilir. Size attigim baglantida ve oyuna girdiginizde daha fazla detay yaziyor.

Oldukca hatali diyorsa hesapta hile kullanildigi icin verilmistir. Hataliysa orasi baska. Bunun takim arkadaslarinizla veya baskalariyla alakasi yok.

“Başkalarının hile kullanmasını sağladınız.” diyor.

Diğer oyuncuların hile kullanmasına izin verdiğin için demis. Böyle bir uyari yok. Olsaydi önüne gelen herkese bu tür yasaklama vermeleri gerekirdi. Ben daha önce benzer bir yasaklama alan bir kisi bile tanimiyorum.

Buna yakin olan tek uyari, parti üyesi yasaklandi uyarisi. Ondan dolayi da kalici yasaklama almiyorsunuz. Sadece hileciyle kazandiginiz maclar siliniyor.

Arkadaşlarınızdan biri hile ise ve sizi sık sık boostladıysa normal bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı