Böyle yazmadigindan adim gibi eminim.
![]()
Steam Support - Sign In
Log in to your Steam account to get help with your Steam games, contact Steam Support, request refunds, and more. Help is also available if you can't log in, need to reset your password, or recover a hijacked account.help.steampowered.com
Bu kisimda neden dolayi yasaklandiginiz illaki yaziyordur. Sizin dediginiz gibi bir bilgilendirme ve yasaklama sekli yok.
Ticket atın Steam'a.
Adım gibi eminim öyle yazdığına.
Arkadaşlarınızdan biri hile ise ve sizi sık sık boostladıysa normal bir durum.
Hile kullanmış gözüküyor fakat hileyi bulamamışlar bilgisayarda.Sistemde hile yok. VAC Ban yok.
Hocam size kötü oynuyosunuz demedi kimse herkes yardımcı olmaya çalışıyorBirkaç SS var, genelde 20'den fazla vururum her maçda 37 vurduğumda oldu atabilirim bunları.
Hileli Boost falan yok.
O zaman, siz hileyi kullandınız, ardından OW'yi yiyince, *** korkusundan sildiniz hileyi.Hile kullanmış gözüküyor fakat hileyi bulamamışlar bilgisayarda.
Zaman kaybi olacagini düsünüyorum.
"Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz. Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır."
![]()
Steam Support :: CS:GO - Overwatch System
support.steampowered.com
Hatali olsaydi muhtemelen 96 gün bekletmezlerdi.
Attiginiz mesajda öyle demiyor ama. CS:GO'ya girdiginizde oldukca hatali diyorsa sebebi bellidir.
Sistemde hile yok. VAC ban yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.