Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki pazartesi günü saat 04:18'de çok büyük bir deprem oldu. Bizde Hatay'da idik, çok kötü bir andı, sokakta sağlam bina yok, çok fazla enkaz altında kalan var ve ölü sayısı da çok fazla. Allah'a şükür bizde bir sorun yok, asıl soruma geçelim. Biz şu anda Mersin'de halamlarda kalıyoruz, ben Hatay'da her şey düzeldikten sonra tekrar dönmeyi hiç istemiyorum ama ailem buna mecbur gibi. Yani o risk ile ben orada yaşayamam zaten psikolojim yerle bir, her dakika sallantı hisseder gibi oluyorum. İleride sizce tekrar büyük bir deprem olur mu? Fay hattı düzelir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam dönmeliyiz.Her yer yerle bir olmuş. Oraya dönüp ne yapacaklar?
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki pazartesi günü saat 04:18'de çok büyük bir deprem oldu. Bizde Hatay'da idik, çok kötü bir andı, sokakta sağlam bina yok, çok fazla enkaz altında kalan var ve ölü sayısı da çok fazla. Allah'a şükür bizde bir sorun yok, asıl soruma geçelim. Biz şu anda Mersin'de halamlarda kalıyoruz, ben Hatay'da her şey düzeldikten sonra tekrar dönmeyi hiç istemiyorum ama ailem buna mecbur gibi. Yani o risk ile ben orada yaşayamam zaten psikolojim yerle bir, her dakika sallantı hisseder gibi oluyorum. İleride sizce tekrar büyük bir deprem olur mu? Fay hattı düzelir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam öncelikle geçmiş olsun ama olmaz yakın zamanda, yani büyük bir deprem olmaz bence.Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki pazartesi günü saat 04:18'de çok büyük bir deprem oldu. Bizde Hatay'da idik, çok kötü bir andı, sokakta sağlam bina yok, çok fazla enkaz altında kalan var ve ölü sayısı da çok fazla. Allah'a şükür bizde bir sorun yok, asıl soruma geçelim. Biz şu anda Mersin'de halamlarda kalıyoruz, ben Hatay'da her şey düzeldikten sonra tekrar dönmeyi hiç istemiyorum ama ailem buna mecbur gibi. Yani o risk ile ben orada yaşayamam zaten psikolojim yerle bir, her dakika sallantı hisseder gibi oluyorum. İleride sizce tekrar büyük bir deprem olur mu? Fay hattı düzelir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
30 dk önce 4-5 kez oldu ilki 6.4 samandağdi bizide etkiledi çorapsız çıplak ayakla terlik bile giyemeden çıktım derken elektrik gitti önümü göremedim kaçacak yer bulamadım ustumuz taş uzun sürmedi deprem arabaya kaçtıkta hala korkuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.