Hava Akışı Çok İyi Olan F/P Kasa Önerisi

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Kullanmış olduğum sistemde fazla ısılar almaktayım. Sistem parçalarımı ve örnek bir videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Sizden ricam önceliğim olabilirse PSU'suz ön tarafı mesh ve en önemlisi hava akışı çok iyi bir kasa önerisidir.

Parçalarım:
-GSKILL 16GB (2x8) Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
-MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
-AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
-THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa ( Şuan ki kasam)
-MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
-TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)

Örnek CS:GO'daki ısı derecelerim aşağıdaki gibidir. Ek olarak BF5 oynadığımda ekran kartı ve ana kart 80'lere gelmektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe belirtseniz olmaz mı? Verdiğiniz bilgilerle size Corsair Obsidian 1000D önerebilirim ancak.

Yeni bir kasa almak yerine mevcut kasanızın ön camını ve yan camını çıkarıp çok daha iyi bir hava akışı sağlayabilirsin. Sorunun çözülücektir. Ha illa dersen ki yok kardeş ben kasa alcam Aerocool Airhawk Duo öneririm. Hem görünüş olarak hem hava akışı olarak çok beğendiğim bir kasa. Şuan virüs sebebiyle stoklarda biraz sıkıntı var ama Teknobiyotik'e 20 gün önce falan ne zaman gelir diye sorduğumda 2-4 ay arası demişlerdi. Ben olsam mevcut kasandaki camları söküp bir süre öyle kullanır sonra bu önerdiğim kasayı alırdım.

Bütçe belirtseniz olmaz mı? Verdiğiniz bilgilerle size Corsair Obsidian 1000D önerebilirim ancak.
Bütçe olarak PSU'suz 550 tl olarak düşünüyorum. Çok fazla bütçem olmadığından dolayı psu kasalar önceliğim oluyor ama gerekirse 1000 Tl'yi aşmamak adına psuluda önerebilirsiniz.

Bulunduğum alanda fazla tozlanma olmasından kaynaklı herhangi bir cam çıkarma işlemi sağlamayı düşünmüyorum. Öneriniz için teşekkürler

MSI MAG FORGE 100M'i veya Sharkoon RGB FLOW'a bakabilirsiniz. Sistem güç tüketminizi bilmesem de PSU olarak FSP Hydro HD600 veya Corsair VS650 önerebilirim.

MSI MAG forge 100M'i veya Sharkoon RGB Flow'a bakabilirsiniz. Sistem güç tüketminizi bilmesem de PSU olarak FSP Hydro HD600 veya Corsair VS650 önerebilirim.

Mevcut kasamda 600 W PSU bulunmaktadır. Onu kullanacağım sanırım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…