Hava akışı iyi kasa ve PSU önerisi

Boşta epey sessiz. Yük altında (oyunda) biraz sesli fakat rahatsız etmeyecek düzeyde. Zaten 400-500TL bütçede hem sessiz hem performanslı bir şey bekleme.
Peki hem sessiz hem performanslı öneriniz var mıdır kule tipi için ?
 
Peki hem sessiz hem performanslı öneriniz var mıdır kule tipi için ?
500TL gibi bir fiyata yok. Arctic epey sessiz fakat fiyatına değmez. SE-214 XT ile benzer performansları var. En temizi sen SE-214 XT çek derim 400-500TL gibi bir bütçeye. Şuan işlemcim hafif yükte. Soğutucu 1500RPM'de. Zaten bende maksimum 1600-1650RPM'e çıkıyor. Şuan hafif bir ses var kasada, beni rahatsız etmiyor.
 
Tamamdır direk öyle yapayım o zaman dediğiniz gibi bir de önerdiğiniz macunu almam gerekiyor herhalde yanında.
 
@Genzonzi Hayır, gerek yok. İçinden tek kullanımlık TG-25 macun çıkıyor. İstersen yedek olsun diye Wipaste C2 veya MX-4 alabilirsin fakat lüzumu yok.
Soğutucuyla birlikte gelen yeterli olur diyorsunuz. Öyle yapayım o zaman masraf etmeyeyim. Peki ne zaman yenilemek gerekiyor bu macunları.
 
Fazlasıyla. MX-4'ten bile iyi bir macun diyebiliriz.

Sıcaklıklar ne zaman stabilitesini kaybederse.
Tamamdır valla sizi 2-3 konudur ciddi şekilde yoruyorum ama kusuruma bakmayın artık. İlk defa topluyorum. Dediğiniz şekilde yapıp geçeceğim. PSU konusunda bir fikriniz var mı peki son olarak. Bir de 6700xt ile benim PSU (zalman) birbirine uyuyor mu felan 8+2 pindir o dur şu dur nereden öğrenebiliyoruz bunları
 
O zaman DLS480 + i5 12400F'i 5.000'e tamamlıyorum. Trendyol'dan 500 TL Nays uygulamasıyla 4.500'e getireyim. Bir de high performance 600W alayım diyorum son olarak. 5.500 TL'ye de mevzuyu kapatmış olurum. Ne dersiniz?

Tertemiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…