Hava akışı iyi kasa ve PSU önerisi

Peki hem sessiz hem performanslı öneriniz var mıdır kule tipi için ?
500TL gibi bir fiyata yok. Arctic epey sessiz fakat fiyatına değmez. SE-214 XT ile benzer performansları var. En temizi sen SE-214 XT çek derim 400-500TL gibi bir bütçeye. Şuan işlemcim hafif yükte. Soğutucu 1500RPM'de. Zaten bende maksimum 1600-1650RPM'e çıkıyor. Şuan hafif bir ses var kasada, beni rahatsız etmiyor.

500TL gibi bir fiyata yok. Arctic epey sessiz fakat fiyatına değmez. SE-214 XT ile benzer performansları var. En temizi sen SE-214 XT çek derim 400-500TL gibi bir bütçeye. Şuan işlemcim hafif yükte. Soğutucu 1500RPM'de. Zaten bende maksimum 1600-1650RPM'e çıkıyor. Şuan hafif bir ses var kasada, beni rahatsız etmiyor.
Tamamdır direk öyle yapayım o zaman dediğiniz gibi bir de önerdiğiniz macunu almam gerekiyor herhalde yanında.

Fazlasıyla. 🙂 MX-4'ten bile iyi bir macun diyebiliriz.

Sıcaklıklar ne zaman stabilitesini kaybederse.
Tamamdır valla sizi 2-3 konudur ciddi şekilde yoruyorum ama kusuruma bakmayın artık. İlk defa topluyorum. Dediğiniz şekilde yapıp geçeceğim. PSU konusunda bir fikriniz var mı peki son olarak. Bir de 6700xt ile benim PSU (zalman) birbirine uyuyor mu felan 8+2 pindir o dur şu dur nereden öğrenebiliyoruz bunları :)

Tamamdır valla sizi 2-3 konudur ciddi şekilde yoruyorum ama kusuruma bakmayın artık. İlk defa topluyorum. Dediğiniz şekilde yapıp geçeceğim. PSU konusunda bir fikriniz var mı peki son olarak.
Daha iyi bir üniteye geçmek çok daha iyi olur tabii bütçe varsa.

O zaman DLS480 + i5 12400F'i 5.000'e tamamlıyorum. Trendyol'dan 500 TL Nays uygulamasıyla 4.500'e getireyim. Bir de high performance 600W alayım diyorum son olarak. 5.500 TL'ye de mevzuyu kapatmış olurum. Ne dersiniz?

Tertemiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı