Çözüldü Hava Harp Okulu için miyop engel mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oxwinder

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak gözlük kullanıyorum ve derecelerim 3-2.75. HHO'ya girmek için iki gözün toplamının 1 dereceyi aşmaması gerekiyormuş. Ben de lazer ameliyatı ile halledilir diyordum fakat rehberde gördüm ki ameliyat anlaşılırsa bu da bir engelmiş. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz? Bunu çözmenin bir yolu yok mudur?

Çözüm
İki gözün toplam 2 dereceyi aşmayacak tek göz için de 1 i aşmayacak şekilde engel. 1 olursa sıkıntı olmaz. Ameliyatı anlasa da bazıları geçiriyor. Maalesef yolu yok. Hocanın insafına kalsa da muhtemelen geçersiz olur.
İki gözün toplam 2 dereceyi aşmayacak tek göz için de 1 i aşmayacak şekilde engel. 1 olursa sıkıntı olmaz. Ameliyatı anlasa da bazıları geçiriyor. Maalesef yolu yok. Hocanın insafına kalsa da muhtemelen geçersiz olur.

Çözüm
Hocam bu biraz da sağlıkta gözünüze bakan doktora bağlı bir şey tanıdığım bir arkadaşım geçen sene ameliyat olmasına rağmen doktorun ameliyat izinden anlaması üzerine sağlıkta elendi. İnternette göz çizdirme ameliyatı olup sağlıktan geçtiğini söyleyen kişiler var ama ne kadar doğru tartışılır. Göz dereceniz ne yazık ki HHO için engel teşkil ediyor bunu düzeltmeniz de zor gibi gözüküyor.

Merhaba arkadaşlar. Güncel olarak gözlük kullanıyorum ve derecelerim 3-2.75. HHO'ya girmek için iki gözün toplamının 1 dereceyi aşmaması gerekiyormuş. Ben de lazer ameliyatı ile halledilir diyordum fakat rehberde gördüm ki ameliyat anlaşılırsa bu da bir engelmiş. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz? Bunu çözmenin bir yolu yok mudur?

Merhaba kral hava harp bende istiyorum ama bir yandan 4 sene bir de her sene göz kontroll gözünde bir şey çıkarsa direk hava astsubay gidiyorsun yani sana tavsiyem hava astsubay ol 2 sene okuyorsun zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kral hava harp bende istiyorum ama bir yandan 4 sene bir de her sene göz kontroll gözünde bir şey çıkarsa direk hava astsubay gidiyorsun yani sana tavsiyem hava astsubay ol 2 sene okuyorsun zaten.
2 sene 4 sene diye hesap yapıyorsan hava harp kazanamazsın zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı