kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 29 Nisan 2023 #11 Uğrsocial dedi: Eşit ağırlık türünden girilmiyor mu benim baktığıma göre eşit ağırlıktan da giriliyor Genişletmek için tıkla... Hava harp okulu sadece sayısaldan alıyor.
Uğrsocial dedi: Eşit ağırlık türünden girilmiyor mu benim baktığıma göre eşit ağırlıktan da giriliyor Genişletmek için tıkla... Hava harp okulu sadece sayısaldan alıyor.
Ali Hamza ŞAHİN Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #12 Meraklı Bilge dedi: Lise 2'yim şu an. Liseyi bitirmek zorunlumu Hava Harp Okulu için. Eğer zorunlu değilse şu an ne yapmam gerekir meslek seçenekleri neler? Genişletmek için tıkla... merak ettim reis girebildin mi okula ?
Meraklı Bilge dedi: Lise 2'yim şu an. Liseyi bitirmek zorunlumu Hava Harp Okulu için. Eğer zorunlu değilse şu an ne yapmam gerekir meslek seçenekleri neler? Genişletmek için tıkla... merak ettim reis girebildin mi okula ?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.632 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 10 Ekim 2025 #13 Meraklı Bilge dedi: Lise 2'yim şu an. Liseyi bitirmek zorunlumu Hava Harp Okulu için. Eğer zorunlu değilse şu an ne yapmam gerekir meslek seçenekleri neler? Genişletmek için tıkla... Hayır tabi ki hava harp için liseyi bitirmek ve MSÜ sınavına girip iyi bir puan yapman gerek, yani öyle yatıp hava harp okulu kazanılmaz, ama maalesef kazanmaklada bitmiyor sağlık mülakatı gibi lanet bir sistem var en ufak sıkıntıda eliyorlar.
Meraklı Bilge dedi: Lise 2'yim şu an. Liseyi bitirmek zorunlumu Hava Harp Okulu için. Eğer zorunlu değilse şu an ne yapmam gerekir meslek seçenekleri neler? Genişletmek için tıkla... Hayır tabi ki hava harp için liseyi bitirmek ve MSÜ sınavına girip iyi bir puan yapman gerek, yani öyle yatıp hava harp okulu kazanılmaz, ama maalesef kazanmaklada bitmiyor sağlık mülakatı gibi lanet bir sistem var en ufak sıkıntıda eliyorlar.