H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #1 Bugün çift fanlı bir hava soğutma aldım fakat doğru mu bağladım emin değilim. Anakartıma uyumlu 775 pin. Bastırmama rağmen kapatamadım. Kırılmasından korkuyorum, yoksa bastırırım. Başladığım yer metal değil, plastik. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Bugün çift fanlı bir hava soğutma aldım fakat doğru mu bağladım emin değilim. Anakartıma uyumlu 775 pin. Bastırmama rağmen kapatamadım. Kırılmasından korkuyorum, yoksa bastırırım. Başladığım yer metal değil, plastik.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2021 #2 Soğutucunun en üst noktasından hafifçe itelemeyi deneyin, hareket etmiyorsa sorunsuz bir şekilde oturmuştur.
Soğutucunun en üst noktasından hafifçe itelemeyi deneyin, hareket etmiyorsa sorunsuz bir şekilde oturmuştur.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 Mandalı çentiğe sokman gerekiyor. Şu an soğutucu oturmamış. İstersen siyah parçayı sök, mandalı çentiğe geçir ikisini birlikte montajlamayı dene.
Mandalı çentiğe sokman gerekiyor. Şu an soğutucu oturmamış. İstersen siyah parçayı sök, mandalı çentiğe geçir ikisini birlikte montajlamayı dene.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #4 BerkayZ87 dedi: Mandalı çentiğe sokman gerekiyor. Şu an soğutucu oturmamış. İstersen siyah parçayı sök, mandalı çentiğe geçir ikisini birlikte montajlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum.
BerkayZ87 dedi: Mandalı çentiğe sokman gerekiyor. Şu an soğutucu oturmamış. İstersen siyah parçayı sök, mandalı çentiğe geçir ikisini birlikte montajlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #5 Hokkabaz Gibiyim dedi: Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Zorlamak istemiyorum dersen şunu da bi dene istersen. Anakarta montajladığın siyah aparatı sök. Soğutucunun mandalını siyah aparata geçir. Soğutucu ve o siyah aparayı birlikte anakarta montajla.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Zorlamak istemiyorum dersen şunu da bi dene istersen. Anakarta montajladığın siyah aparatı sök. Soğutucunun mandalını siyah aparata geçir. Soğutucu ve o siyah aparayı birlikte anakarta montajla.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Mayıs 2021 #6 Hokkabaz Gibiyim dedi: Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz, bastırın ve takın.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Karşı taraftaki mandalı oturttum ama bunu oturtturamadım bastırınca anakartın kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz, bastırın ve takın.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #7 vbios dedi: Kırılmaz, bastırın ve takın. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Zorlamak istemiyorum dersen şunu da bi dene istersen. Anakarta montajladığın siyah aparatı sök. Soğutucunun mandalını siyah aparata geçir. Soğutucu ve o siyah aparayı birlikte anakarta montajla. Genişletmek için tıkla... İkinizede çok teşekkür ederim yaptım. RGB yanıyor sizce ömrü ne kadardır?
vbios dedi: Kırılmaz, bastırın ve takın. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Zorlamak istemiyorum dersen şunu da bi dene istersen. Anakarta montajladığın siyah aparatı sök. Soğutucunun mandalını siyah aparata geçir. Soğutucu ve o siyah aparayı birlikte anakarta montajla. Genişletmek için tıkla... İkinizede çok teşekkür ederim yaptım. RGB yanıyor sizce ömrü ne kadardır?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #8 Hokkabaz Gibiyim dedi: İkinize de çok teşekkür ederim yaptım. RGB yanıyor sizce ömrü ne kadardır? Genişletmek için tıkla... Ürün Snowman X4 Red mi?
Hokkabaz Gibiyim dedi: İkinize de çok teşekkür ederim yaptım. RGB yanıyor sizce ömrü ne kadardır? Genişletmek için tıkla... Ürün Snowman X4 Red mi?
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #9 BerkayZ87 dedi: Ürün Snowman X4 Red mi? Genişletmek için tıkla... Snowman mt6s.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #10 Hokkabaz Gibiyim dedi: Snowman mt6s. Genişletmek için tıkla... Fanları idare eder, tabii kalitesini bilmiyorum. Garanti süresi olan 2 yılı götürür diye düşünüyorum.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Snowman mt6s. Genişletmek için tıkla... Fanları idare eder, tabii kalitesini bilmiyorum. Garanti süresi olan 2 yılı götürür diye düşünüyorum.