Hava soğutucu kasadan nasıl sökülür?

H2Hakan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, işlemcime( R7 7700x) herhangi bir yük bindiğinde saniyesinde 95 dereceye cikiyor, bu yüzden hava soğutmam temas etmiyor diye düşünüyorum. Şu an sistemden sokup termal macununu yenileyip tekrardan takacağım ancak eski termal macunu alkollu ıslak mendil ile silin deniliyor. Normal ıslak mendil olur mu ya da başka neyle silebilir? Son olarak da sökerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, işlemcime( R7 7700x) herhangi bir yük bindiğinde saniyesinde 95 dereceye cikiyor, bu yüzden hava soğutmam temas etmiyor diye düşünüyorum. Şu an sistemden sokup termal macununu yenileyip tekrardan takacağım ancak eski termal macunu alkollu ıslak mendil ile silin deniliyor. Normal ıslak mendil olur mu ya da başka neyle silebilir? Son olarak da sökerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
Hocam bir peçete olur, ıslak mendil olur. Yeter ki anakart üzerindeki devrelere ıslak bişey damlamasın. Çıkarırken değil ama takarken vidaları çapraz sıkarsan daha iyi olur.

Normal ıslak mendille olur şahsen ben öyle yapıyorum en sonda peçeteyle kuruluyorum. Takarken soğutucunun vidalarını çapraz sıkarsanız hiçbir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı