Rehber Hava veya Sıvı soğutma almadan önce yapmanız gerekenler

Elinize, parmaklarınıza sağlık. Kapsamlı bir rehber olmuş. Diğer rehberlerinizi bekliyorum.

2. ürün NH-D15S'in küçük hali gibi.
Bu ürün mü?

Ne kadar tatlı Bundan daha iyidir muhtemelen çift fanlı hali. Tabii malzeme türüne göre de değişir.

@BerkayZ87 bir soru soracağım uygun görürseniz cevaplarsınız. Xigmatek Beast kasam var. Maksimum 158 mm hava soğutma destekliyor. Arctic 34 almayı düşünüyorum R5 2600 için. Arctic 34 157 mm sizce sığar mı. Ayrıca RAM'lere çarpmadığına eminim Arctic 34 marka modeli ne olursa olsun tüm RAM'lere göre konumlandırılmış.

Sığacağını düşünüyorum. İncelemede yazdığım gibi. Benim kasam 161MM destekliyor, soğutucum ise 159MM. Ben de çok alırken tereddütte kalmıştım kapak ya kapanmazsa diye, rahatça kapattım.

Bir de şunu belirtmek isterim, anakartların yükseklik boyutu standarttır. Eğer anakart boyutları değişiklik gösterseydi kasa üreticileri boyut standartı yapamazlardı. Mesela A anakartı 1 CM yüksekliğinde, B anakartı 2 CM yüksekliğinde. Böyle bir durum olsaydı kasa üreticileri soğutucu desteği belirtemezlerdi. Bu sebeple anakartım acaba yüksek midir diye bir şüphen olmasın.

Çok teşekkür ederim benim için kapağı kapanması önemli. İşlemcim boşta 55 60 derecelerde gezdiğinden bu soğutucusu muhtemelen ay sonunda alacağım. Çok fazla araştırmadım bu yüzden maksimum 420 TL'ye önerebileceğiniz soğutma var mı?

Hocam ayrı bir konu açın, yardımcı oluruz. Bu bir rehber, öneri konusu değil, bu sebeple kirlenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…