Hava yolu-kemik yolu ABR yorumlayabilecek odyometrist/odyolog var mı?

Biz daha basit rahatsızlıklardan yakınan insanlara bile cevaplarını burada aramamalarını söylüyoruz, sizinki çölde su aramak gibi bir şey.

Biz daha basit rahatsızlıklardan yakınan insanlara bile cevaplarını burada aramamalarını söylüyoruz, sizinki çölde su aramak gibi bir şey.
Belki de konuyu yanlış yere açmışımdır bilmiyorum ama ben rahatsız değilim. Rahatsız olsam çözümü internette değil sağlık kuruluşlarında ararım. KBB ödevimde bana nazaran ekstra yorum yapabilecek bir tıbbiyeli/sağlıkçı abime ablama denk gelirim hesabı yazmak istedim. Bu işin okulunu okuyupta ''Aa kulağımda ne var acaba'' diye googlelayacak halim yok.

İyi demişsiniz de keşke en başta yazsaymışsınız bunu. Sadece ben değil bir başkası da yanlış anlayabilirdi durumu.

Burada pek değilde Donanım Haber'de konu açabilirsiniz. Ben bulunmadığını görmedim hiç. Adamların çevresi aşırı geniş galiba.

İyi demişsiniz de keşke en başta yazsaymışsınız bunu. Sadece ben değil bir başkası da yanlış anlayabilirdi durumu.
Doğrudur biraz daha açabilirdim ama bir sıkıntı yok zaten :D . Sen yanlış anlamışsın ben de düzelttim.
Burada pek değilde Donanım Haber'de konu açabilirsiniz. Ben bulunmadığını görmedim hiç. Adamların çevresi aşırı geniş galiba.
Buradan bir beklentiyle yazmadım zaten ya. Denk gelirse iyi bakalım diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı