Havacılık bölümündeki konular sabitlenmeli

166770

Kilopat
Makaleler
5
Aklıma şöyle bir fikir geldi. Saçma mı gelir bilmiyorum, ama söylemek istedim. Bu alanda açılan bazı fix konular var. Mesela @Jira hocamın yaptığı Boeing 737 ve Airbus A320'yi birbirinden ayırma rehberi gibi. Veya açılan uçakların arkasında bıraktığı beyaz iz gibi. Bence bu tarz çok merak edilen ve klasik rehberler ve sorular sabitlenmeli. Böylece giren kullanıcı eğer bunlar ile ilgili konu açmak ister ise. Zaten sabitlendiği için ilk başta görür diye düşünüyorum. Amacım havacılık bölümünü aynı konular ve sorular ile doldurmamak. @painkiller hocamın açtığı bazı jaa- easa- faa nedir? Uçağa etki eden kuvvetler ve kaldırma. Pilot olmak ve havacılık ile ilgili merak edilenler, ve benzeri konular. Direkt sabitlenir ise bence çok güzel olur. Kullanıcı direkt bölümü açtığı gibi. Temel şeyler önünde olacak. Bu sayede aynı konular tekrar açılmaz. Bölüm temiz ve düzenli olur🙂 Ama başta dediğim gibi. Sadece bu benim düşüncem ve faydalı olacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik bölümüne de böyle bir şey yapılmalı. Yaklaşık 3.5 yıldır burada geziyorum ama hep aynı nakarat, yarısı bayat.

Bölüm moderatörü olsa belki yapılabilirdi ama bu sefer diğer üyelerin açtıkları hep aşağılarda kalır. Akıştan ziyade blog sayfası gibi bir şey olurdu bence burası o zaman. Ya da canları nasıl isterse ya farketmez bana:)

Bölüm moderatörü olsa belki yapılabilirdi ama bu sefer diğer üyelerin açtıkları hep aşağılarda kalır. Akıştan ziyade blog sayfası gibi bir şey olurdu bence burası o zaman. Ya da canları nasıl isterse ya fark etmez bana:)

Elbette. Yönetim nasıl uygun görür ise. Son karar sizlerin ve yönetimin.

Elbette. Yönetim nasıl uygun görür ise. Son karar sizlerin ve yönetimin.
Benim senden ne farkım var:) Hepimiz eşit birer gariban üyeyiz burada:) Yönetim karar verebilir sadece buna. Üyelerden kendini farklı gören özel gören varsa boşuna egosunu şişirmesin bence hiç🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı