Havacılık ve Uçuş Peçleri

Hocam konuyla baya bir alakasız fakat moderatörlüğü ne ara bıraktınız? Daha yeni gördüm kusura bakmayın
İşlerimin yoğunluğundan sosyale bile pek zaman ayıramıyorum artık. Sistem aksamasın diye bıraktım ben de. Belki sonra ihtiyaç da olursa tekrar dahil olurum belli olmaz

İşlerimin yoğunluğundan sosyale bile pek zaman ayıramıyorum artık. Sistem aksamasın diye bıraktım ben de. Belki sonra ihtiyaç da olursa tekrar dahil olurum belli olmaz
Sizi tekrar moderatör olarak görmeyi herkes özellikle ben çok isterim. Yaptığınız şeyleri unutmadım ve minnettarım

Sizi tekrar moderatör olarak görmeyi herkes özellikle ben çok isterim. Yaptığınız şeyleri unutmadım ve minnettarım
Faydam dokunduysa ne mutlu bana Umarım en kısa zamanda tekrar diyelim o zaman

192. Filo peçleri varken bunların yüzüne bakmam diyebilirim, çok karizmatik bir filo.
Cidden iyiler. Ama zaten NATO genelinde olan bir filo olduğundan gösterişli olmaları da gerekli zaten Aşağıdakiler gibi Bu arada en sevdiğim üçüncü sıradaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…