Havacılık ve Uçuş Peçleri

Çok dağınık bu ara tam bir tablo yapamadım henüz:) Ama aşağıdaki üçlü King serisini toplamak baya uğraştırmıştı beni ve çok da severim bunları mesela:)

IMG_3357.jpg
IMG_3358.jpg
IMG_3413.jpg

Hocam konuyla baya bir alakasız fakat moderatörlüğü ne ara bıraktınız? Daha yeni gördüm kusura bakmayın :)
İşlerimin yoğunluğundan sosyale bile pek zaman ayıramıyorum artık. Sistem aksamasın diye bıraktım ben de. Belki sonra ihtiyaç da olursa tekrar dahil olurum belli olmaz:)

İşlerimin yoğunluğundan sosyale bile pek zaman ayıramıyorum artık. Sistem aksamasın diye bıraktım ben de. Belki sonra ihtiyaç da olursa tekrar dahil olurum belli olmaz:)
Sizi tekrar moderatör olarak görmeyi herkes özellikle ben çok isterim. Yaptığınız şeyleri unutmadım ve minnettarım :)

Sizi tekrar moderatör olarak görmeyi herkes özellikle ben çok isterim. Yaptığınız şeyleri unutmadım ve minnettarım :)
Faydam dokunduysa ne mutlu bana 😍 Umarım en kısa zamanda tekrar diyelim o zaman:)

192. Filo peçleri varken bunların yüzüne bakmam diyebilirim, çok karizmatik bir filo. :D
Cidden iyiler. Ama zaten NATO genelinde olan bir filo olduğundan gösterişli olmaları da gerekli zaten:) Aşağıdakiler gibi:) Bu arada en sevdiğim üçüncü sıradaki:)

IMG_3344.jpg
IMG_3345.jpg
IMG_3365.jpg
IMG_3371.jpg

IMG_3454.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı