İlk başta bende 11'e yeni geçtim ve bende pilotaj istiyorum hatta çocukluk hayalim bende sen gibi olmazsa sayısala geçecektim ama eşit agırlıktan da olabilecegini öğrendim. İlk başta EA'tan hava yönetimi okuman gerekiyor ki puanları o kadar yüksek degil yapılabilir sonra her üniversite de yok ama bildigim birkaç üniversite var.
Eger onlardan biri gelirse hava yönetiminden sonra pilotaj dersi alıyorsun ve pilot olabiliyorsun ama bazı üniversitelerde var, hepsinde yok diye biliyorum ve digerlerinin dedigi gibi para vermen gerekmiyor ama çok emek vermen gerekiyor. Üniversite de öğretmenlerin gözüne girmelisiniz ve notlarını yüksek tutman gerekiyor bir de dil bilmen de gerekiyor onun için de 3 yıl dil kursuna gittim.
Dilim iyi istersen o konu da da yardımcı olabilirim. Yani EA'dan pilotaj olur üniversitesine baglı olarak birçok ögretmenle vb. kişilerle konuştum istersen bu uygulamadan fotograf atılabiliyorsa yaptığım birkaç araştırmayı atabilirim içinin rahat etmesi ve seni de yanlış yönlendirmek için başka aklına takılan olursa sorabilirsin.