Ülgenhan48
Femtopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar, havai fiber optik kablo talebiyle ilgili bazı sorularım var tecrübesi olan veya Telekom'da çalışan arkadaşlarımız cevaplarsa çok memnun olurum. İlçe merkezine çok yakın bir kasabada müstakil evde yaşıyorum, kasaba merkezlerinde tek bir santral binası var onun dışında hiçbir yerde saha dolabı yok bakır kablolar direklerdeki ankastrelere geliyor oradan evlere dağılıyor.
Evimde 12 Mbps ADSL var fakat santrale kablo uzaklığımız 800 metre civarında olduğu için sürekli hız, bağlantı ve ping sorunları yaşıyoruz, gelen Telekom ekipleri bu uzunlukta bir kablo ile Max bu hizmeti alabilirsiniz diyorlar.
Şimdi benim sorularım şunlar;
1- mevcut direklerden sokağıma Telekom tarafından havai fiber kablo çektirme ihtimalim var mı?
2- evim aynı zamanda resmi vergi levhalı homeofis bunun talebime bir faydası olur mu?
3- eğer Telekom maliyetleri bahane ederse masrafları benim karşılayacağımı söylesem böyle bir prosedür var mı?
4- son olarak ücret çıkarsa tahmini ne kadar bir rakam çıkar?
Şimdiden teşekkürler.
Evimde 12 Mbps ADSL var fakat santrale kablo uzaklığımız 800 metre civarında olduğu için sürekli hız, bağlantı ve ping sorunları yaşıyoruz, gelen Telekom ekipleri bu uzunlukta bir kablo ile Max bu hizmeti alabilirsiniz diyorlar.
Şimdi benim sorularım şunlar;
1- mevcut direklerden sokağıma Telekom tarafından havai fiber kablo çektirme ihtimalim var mı?
2- evim aynı zamanda resmi vergi levhalı homeofis bunun talebime bir faydası olur mu?
3- eğer Telekom maliyetleri bahane ederse masrafları benim karşılayacağımı söylesem böyle bir prosedür var mı?
4- son olarak ücret çıkarsa tahmini ne kadar bir rakam çıkar?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: