Havale dolandırılma ile parayı nasıl geri alabiliriz?

Evet dediğim gibi işte polisin sizin dolandırıldığınızı tecil etmesi gerekiyor . Anlatırsanız bankanızda sorunsuz iade yapacaktır zaten .

Evet dediğim gibi işte polisin sizin dolandırıldığınızı tecil etmesi gerekiyor. Anlatırsanız bankanızda sorunsuz iade yapacaktır zaten.

Evinize en yakın karakol a gidin.

Evet dediğim gibi işte polisin sizin dolandırıldığınızı tecil etmesi gerekiyor. Anlatırsanız bankanızda sorunsuz iade yapacaktır zaten.

Evinize en yakın karakol a gidin.

Kendi ayağımla gideceğim aklıma gelmezdi bu güne kadar hiç polisle işim olmamıştı. Gerginim biraz.

Bankayı arayın karşı tarafın hesabına bloke koydurun dolandırıldığınızı paranızın çalındığını belirterek. Kira kapora vesaire yazdınız mı?

Açıklama kısmına yazmaması sorun olur mu kantılamam zor mu olur böyle.

Son düzenleme:
Sanmıyorum yardımcı olur polisler konuşmanız var sonuçta yazılı.

Anladım babamda öyle dedi diye sormuştum konuşmaların ve dekontu çıktısını çıkardım şimdi gidiyorum bayram bayram uğraşıyoruz kurban bayramınız mübarek olsun.

Bankadan imzalı dekont lazımmış ya bende evden çektirip gitmiştim

Yakındaki emniyete gittim içeri girdik memur beye anlattım durumu dedi başka emniyete gitmeniz gerek mahallenize orası bakıyor dedi. Haritada da emniyet gözükmüyor tarif ettiler sonra babamla gittik emniyete daha içeri girmeden girişte durduk kadın memur vardı sordu ne için geldiniz diye bizde anlattık meğerse bankadan imzalı dekont gerekiyormuş iş pazartesiye kaldı iyi mi

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatıyorum ama,
Sonuç ne oldu? Bende benzer bir şekilde 9000 TL dolandırıldım. Bankayı arayıp bilgilendirdim ama eft kişinin hesabına çoktan geçmişti. Geç farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…