Havale ile 2. el ekran kartı alınır mı?

58talha58

Kilopat
Daha fazla  
Sahibinden üzerinden 2.el RX 6700 XT almayı düşünüyorum. Satıcı Param Güvende ile satış yapmıyor İstanbul'da esnaf bilgisayarcı dükkanı var. Google üzerinden dükkanın telefon numarasıyıla görüşüp satıcıyı teyit ettikten sonra sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce sipariş etmeli miyim? Dükkanın 130 Google yourumu var ve ortalaması 4.9 yıldız.
Ekran kartı 8 ay garantili 5300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden üzerinden 2.el RX 6700 XT almayı düşünüyorum. Satıcı Param Güvende ile satış yapmıyor İstanbul'da esnaf bilgisayarcı dükkanı var. Google üzerinden dükkanın telefon numarasıyıla görüşüp satıcıyı teyit ettikten sonra sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce sipariş etmeli miyim? Dükkanın 130 Google yourumu var ve ortalaması 4.9 yıldız.
Güzel fiyat, ben riske girmezdim.

Birebir gidip yüz yüze satın alma şansın var sa daha iyi olur. Parayı orada ibana atarsın. Hem ekran kartı test edilmiş olur. Ayrıca AMD sürücüleri sorunlu. Şahsen AMD bir ekran kartı almanı önermem.

O kadar para vereceksin görmeden denemeden alacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı