Havit Fuxi H3 alınır mı?

Bunun renkli olanı bir ara çok ucuza denk gelmişti, o kadar saçma gözüküyordu ki sayfayı açtığım gibi kapattım hocam:D

Sizin belirlediğiniz bütçede demek istemiştim hocam.

Ha yok bütçeden bağımsız dedim alınabilecek en ucuz şeklinde, zaten hem bütçe belirtip hem böyle desem ortaya saçma sapan bir durum çıkıyor:D şu anda klavye için Trio 500, mouse olarak da inca 390RT(fiyatına göre şaşırttı) kullanıyorum. Sanırsam kulaklık için biraz daha beklemek zorunda kalacağım.

Bir süredir kablosuz ekipmanlara geçmeye çalışıyorum, son 6 ayın en düşük fiyatına düşmüş, alınır mı? Kronik bir sorunu vs. var mı? Ya da 1K bandında daha iyi bir öneriniz varsa o da olur?

Hocam alınmaz, ben Havit H2040D kullanıcısıyım, 2024 de aldım, 7-8. ayında çürüdü diyebiliriz, kulağa taktığımız yandaki pofuduk yastık mı denir hangisi oluyorsa oralar çürümeye başladı bile, zaten mikrofonu 2-3 ay da bozuldu onun yerine Gamepower Kugon alın.

Hocam alınmaz, ben Havit H2040D kullanıcısıyım, 2024 de aldım, 7-8. ayında çürüdü diyebiliriz, kulağa taktığımız yandaki pofuduk yastık mı denir hangisi oluyorsa oralar çürümeye başladı bile, zaten mikrofonu 2-3 ay da bozuldu onun yerine Gamepower Kugon alın.

Sorun şurada kablolu kesinlikle istemiyorum, kablolu olacaksa Medusa'yı sonsuza kadar kullanırım zaten:D

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı