Havit Fuxi H3 alınır mı?

Squu

Hectopat
Merhaba. Havit H3 almayı dusunuyorum kablosuz olmasi beni cezbediyor ses kaliteside iyiymis. Fakat birçok kroniği varmis dongle bozulmasi gibi ve firma da ilgilenmiyormus. Sizce alayim mi? Bütçem o civarda kulaklık icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit kronik bir marka, Klavye olsun kulaklık olsun. Önermem.

Merhaba. Havit H3 almayı dusunuyorum kablosuz olmasi beni cezbediyor ses kaliteside iyiymis. Fakat birçok kroniği varmis dongle bozulmasi gibi ve firma da ilgilenmiyormus. Sizce alayim mi? Bütçem o civarda kulaklık icin.

Firma ilgilenmiyorsa alınamaz bence.

Bu daha iyi olur h3 kronik sorun abidesi

Firma ilgilenmiyorsa alınamaz bence.

Havit kronik bir marka, klavye olsun kulaklık olsun. Önermem.

Yani bilmiyorum kablosuz ve uygun olmasi cok cezbedici. Rekabetci oynuyorum genelde ve rekabet oynayip bunu kullanan birkac kisiden okudum gayet iyi ses veriyormus yeterliymis ama dongle şans isiymis. Bu sans isini de firma kendisi söylemis.

Yani bilmiyorum kablosuz ve uygun olmasi cok cezbedici. Rekabetci oynuyorum genelde ve rekabet oynayip bunu kullanan birkac kisiden okudum gayet iyi ses veriyormus yeterliymis ama dongle şans isiymis. Bu sans isini de firma kendisi söylemis.
Attığımı alın geçin eğer bütçe çıkarsa bu var

onu bende gördüm ancak firma ilgilenmiyor ve bilinmeyen bir marka ve USB girişli bir güb donglo bozulursa işi bitti

guzele benziyor deger mi fiyatına? Ve ne gibi ozellikleri var driver vesaire mevcut mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…