Merhaba,
Ürünü fiyat açısından siyah modelini satın aldım, elime dün yani 13.11.24 tarihinde ulaştı 3-4 saatlik masaüstü bilgisayarıma dongle aracılığı ile bağlantı kurdum ve CS 2, ETS 2 oynadım.
Seste bir kesiklik bir kopukluk bir gecikme yaşamadım.
Mikrofonu test etmek amaçlı Windows'un kendini dinle seçeneği ile baktığımda sesim çok az geliyordu fakat oyunlarda özellikle CS 2 de takım arkadaşlarım gayet iyi olduğunu söyledi.
Kutu içeriği oldukça zengin (Type-C şarj, AUX ve dongle mevcut + BT özelliği de var bunu telefonda denedim)
Gelelim ses kalitesine oyunlarda ve müziklerde yaşayacağımız duruma.
Öncelikle kulaklık birçok kişinin kafasına tam oturmuyormuş araştırmalarda bunu gördüm ben böyle bir şey yaşamadım. Rekabetçi oyunlarda çok iyi olduğunu söyleyemem ama bence gayet iş görür, müzik konusunda da iş görür genel olarak ses durumu bence yeterli, bilgisayar boşta iken hiçbir ses açık değil iken bir dip ses alma durumu görmedim ( cızırtı gibi olur anlamışsındır umarım ) dış sesi konusunda oyun oynarken yan odamda süpürge açıktı duymadım. 800-1000 TL bandında kablosuz alınabilecek bir cihaz bence.
Fakat forumda ve forum dışında şöyle bir olay gördüm dongle bozuluyor muhabbeti söz konusu bu nasıl olur ne sürede kendini belli eder hiçbir fikrim yok ben dongle kasanın arkasına taktım bir daha da çıkarmam gece uyurken şunu fark ettim oda karanlık olunca dongle ışığı mavi yanıp sönüyor rahatsız edebilir böyle bir durum yaşarsan siyah bant çekebilirsin. Dongle bozulmaması dileği ile umarım yardımcı olabilmişimdir.