Ssenseless Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı?
Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.069 Makaleler 2 Çözümler 37 22 Haziran 2025 #2 Alınmaz asla. JBL Quantum 350 al bu bütçede.
Mercedes Kaporta Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 550 4gb 16 gb ram intel i5 4570 Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Ssenseless dedi: Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Bugün elime ulaştı İncehesap'tan aldım al alma diyenler... Neyse söylemeyeceğim sen anladın efsane kulaklık.
Ssenseless dedi: Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Bugün elime ulaştı İncehesap'tan aldım al alma diyenler... Neyse söylemeyeceğim sen anladın efsane kulaklık.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.069 Makaleler 2 Çözümler 37 24 Haziran 2025 #4 Mercedes Kaporta dedi: Bugün elime ulaştı İncehesap'tan aldım al alma diyenler... Neyse söylemeyeceğim sen anladın efsane kulaklık. Genişletmek için tıkla... Alma.
Mercedes Kaporta dedi: Bugün elime ulaştı İncehesap'tan aldım al alma diyenler... Neyse söylemeyeceğim sen anladın efsane kulaklık. Genişletmek için tıkla... Alma.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 24 Haziran 2025 #5 Alınmaz. Fuxi serisi kronik onlarca sorunu mevcut. Onun yerine JBL Quantum 350 alın.
Ssenseless Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #6 Redragon H878 Skuld Pro?
0_BrUh_0 Zeptopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 soulsteal59 dedi: Alınmaz. Fuxi serisi kronik onlarca sorunu mevcut. Onun yerine JBL Quantum 350 alın. Genişletmek için tıkla... ne var kronik olarak
soulsteal59 dedi: Alınmaz. Fuxi serisi kronik onlarca sorunu mevcut. Onun yerine JBL Quantum 350 alın. Genişletmek için tıkla... ne var kronik olarak
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Temmuz 2025 #8 0_BrUh_0 dedi: Ne var kronik olarak Genişletmek için tıkla... Ses robotlaşması, kopma, donma... Daha bir sürü var.
0_BrUh_0 dedi: Ne var kronik olarak Genişletmek için tıkla... Ses robotlaşması, kopma, donma... Daha bir sürü var.
0_BrUh_0 Zeptopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #9 2k ya oyunucu kulaklığı var mı önerdiğiniz kablosuz olursa daha iyi olur
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 4 Temmuz 2025 #10 Ssenseless dedi: Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma araştırarak seçerek aldık,LoL Valo hikayeli oyun falan takılıyor gayet memnun performansından.
Ssenseless dedi: Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Setup'ımı yeniliyorum, full beyaz dizeceğim. Sizce bu fiyatlarda daha uygun/kaliteli bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma araştırarak seçerek aldık,LoL Valo hikayeli oyun falan takılıyor gayet memnun performansından.