Havit GameNote H2002BG Kablosuz Gaming Kulaklık alınır mı?

Dizzy48

Hectopat
Daha fazla  
Havit GameNote H2002BG Kablosuz Gaming Kulaklık'ı almayı düşünüyorum. Öyle çok oyun oynamıyorum, ara sıra FiveM veya PUBG oynuyorum. Sizce almalı mıyım?

Hocam illaki her modeli aynı değildir.
Lakin ben Havit Gamenote marka bir kulaklık aldım eski James Donkey 712 kulaklığımın bozulması sonucu akabinde hiç memnun kalmadım halen kullanmaktayım lakin çok az ses veriyor olumsuz bir deneyim oldu benim açımdan. Bilginiz olsun.

Havit Gamenote H2002bg kablosuz Gaming kulaklık'ı almayı düşünüyorum. Öyle çok oyun oynamıyorum, ara sıra FiveM veya PUBG oynuyorum. Sizce alınır mı?

Bunun kablolusunu bir ara kullandım ses kalitesi kafaya oturuşu olsun 10 numaraydı ama kablosuzunu denemedim ama dediğim gidi ses kalitesi çok iyi fiyatına göre.

Screenshot_3.png
Screenshot_2.png

Lakin ben Havit Gamenote marka bir kulaklık aldım eski James Donkey 712 kulaklığımın bozulması sonucu akabinde hiç memnun kalmadım halen kullanmaktayım lakin çok az ses veriyor olumsuz bir deneyim oldu benim açımdan. Bilginiz olsun.

Teslimat numaranı kapatsaydın keşke müşteri hizmetlerini arasak teslimat adresinden telefon numarana kadar söylerler.

Teslimat numaranı kapatsaydın keşke müşteri hizmetlerini arasak teslimat adresinden telefon numarana kadar söylerler.

Sağ olun hocam uyardığınız için.

Eğer kullandığınız kulaklık bu değilse bunu yazmanın sebebi ne güzel kardeşim? O zaman bende Corsair'i gömeyim burda kafa bandı kırıldı diye.

Kulaklık içinse fiyat performans için gayet yeterli. 1800-1900 bandında malzeme kalitesi ve ses yeterliliği konusunda muadili yok. Alabilirsin ks gönül rahatlığıyla.

Eğer kullandığınız kulaklık bu değilse bunu yazmanın sebebi ne güzel kardeşim? O zaman bende Corsair'i gömeyim burada kafa bandı kırıldı diye.

Kulaklık içinse fiyat performans için gayet yeterli. 1800-1900 bandında malzeme kalitesi ve ses yeterliliği konusunda muadili yok. Alabilirsin ks gönül rahatlığıyla.

Bak güzel kardeşim, ben buraya Gamenote markasıyla kendi yaşadığım olumsuz deneyimi yazdım ki almak isteyen olursa bilsin. Senin kafa bandının kırılmasıyla benim kulaklığın sesinin neredeyse çıkmaması aynı şey değil. Seninki plastik bir parçanın kırılması, yani estetik/ergonomi sorunu; benimki ürünün temel işlevi olan sesi az vermesi. Aradaki farkı görememen zaten durumu özetliyor. Kaldı ki ben kimseye ‘alma' demedim, sadece kendi tecrübemi aktardım. Forumlar da bunun için var zaten, insanlar tecrübe ettiği markayı/ürünü beğendiğinde övüyor, beğenmediğinde eleştiriyor. Sen illaki “benim de başıma bir şey geldi o zaman markayı gömeyim” veya "aynı markadan ürün aldım benim deneyimim oldukça olumlu, konuya cevap yazan kullanıcı kesinlikle kötü niyetli biri" mantığıyla yaklaşıyorsan, bu biraz çocukça bir yaklaşım olur. Her ürünün sorun çıkardığı kullanıcı olabilir ama önemli olan sorun çıktığında ne kadar kritik olduğudur. Keza benimki bir sorun bile değil. 0 olarak aldığın vakit ses yine aynı yani az. Temel işlevi olan sesi az veriyorsa ilgili marka üzerinde ister istemez imaj zedelemesi yaşatır bu durum.

Bak güzel kardeşim, ben buraya Gamenote markasıyla kendi yaşadığım olumsuz deneyimi yazdım ki almak isteyen olursa bilsin. Senin kafa bandının kırılmasıyla benim kulaklığın sesinin neredeyse çıkmaması aynı şey değil. Seninki plastik bir parçanın kırılması, yani estetik/ergonomi sorunu; benimki ürünün temel işlevi olan sesi az vermesi. Aradaki farkı görememen zaten durumu özetliyor. Kaldı ki ben kimseye ‘alma' demedim, sadece kendi tecrübemi aktardım. Forumlar da bunun için var zaten, insanlar tecrübe ettiği markayı/ürünü beğendiğinde övüyor, beğenmediğinde eleştiriyor. Sen illaki “benim de başıma bir şey geldi o zaman markayı gömeyim” veya "aynı markadan ürün aldım benim deneyimim oldukça olumlu, konuya cevap yazan kullanıcı kesinlikle kötü niyetli biri" mantığıyla yaklaşıyorsan, bu biraz çocukça bir yaklaşım olur. Her ürünün sorun çıkardığı kullanıcı olabilir ama önemli olan sorun çıktığında ne kadar kritik olduğudur. Keza benimki bir sorun bile değil. 0 olarak aldığın vakit ses yine aynı yani az. Temel işlevi olan sesi az veriyorsa ilgili marka üzerinde ister istemez imaj zedelemesi yaşatır bu durum.
Canım kardeşim bir problem yaşadıysan ki ondan bile emin değilim, gidersin o markanın o MODELİNE ("MODELİNE" bir kez daha söylüyorum anla diye.) Şikayetini bildirirsin, burada gidip bu "H2002BG" MODELİNE
"işte bu markanın bir ürününü almıştım kötü çıktı böyle bunu bilin" demek marka karalamaktır ve tehlikelidir. Forum ve teknoloji belirli bir ürünün avantajlarını ve dezavantajlarını inceler ve yorumlar. Gidip herhangi bir markanın bir ürününün konusunda BAŞKA bir ürünü karalayıp marka şöyle böyle demek inceleme ve deneyim değildir. Benim başıma gelen CORSAIR içinde aynı anlama geliyor, benim elimdeki bir ürün band konusunda kronik sorunluysa ben gidip CORSAİR'in herhangi bir kulaklık konusunda, "işte ben Corsair'in kulaklığnı almıştım bandı kırıldı bunu bilin" desem hoş olur mu?
İnsanları çocuk olmakla suçlamadan önce yazdığınızı okuyun ve ne anlama geldiğini anlayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Canım kardeşim bir problem yaşadıysan ki ondan bile emin değilim, gidersin o markanın o modeline ("modeline" bir kez daha söylüyorum anla diye.) Şikayetini bildirirsin, burada gidip bu "H2002bg" modeline.
"İşte bu markanın bir ürününü almıştım kötü çıktı böyle bunu bilin" demek marka karalamaktır ve tehlikelidir. Forum ve teknoloji belirli bir ürünün avantajlarını ve dezavantajlarını inceler ve yorumlar. Gidip herhangi bir markanın bir ürününün konusunda başka bir ürünü karalayıp marka şöyle böyle demek inceleme ve deneyim değildir. Benim başıma gelen Corsair içinde aynı anlama geliyor, benim elimdeki bir ürün band konusunda kronik sorunluysa ben gidip Corsair'in herhangi bir kulaklık konusunda, "işte ben Corsair'in kulaklığnı almıştım bandı kırıldı bunu bilin" desem hoş olur mu?
İnsanları çocuk olmakla suçlamadan önce yazdığınızı okuyun ve ne anlama geldiğini anlayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Canım kardeşim, anla diye defalarca modeli diyorsun da ben zaten "illaki her modeli aynı değildir" diye yazdım, tekrar oku istersen. Benim deneyimim ‘şu marka kulaklığım vardı, bozuldu; bu modeli aldım, ses seviyesi düşük ve memnun kalmadım' şeklindeydi. Bunun neresi marka karalamak oluyor, anlamadım. Ayrıyeten oluyorsada oluyor umurumda mı? Bir ürünü beğenmemek veya markanın bir ürünüyle yaşadığın sorunu dile getirmek = markaya savaş açmak değildir, bunu ayıramıyorsan sıkıntı sende. Senin Corsair örneğine gelince, evet gidip başka bir kulaklığın başlığında ‘kardeşim ben Corsair kullandım, bandı kırıldı, bu markaya güvenmeyin' dersen saçma olur. Ama ben ‘kullandım, memnun kalmadım' dedim, hepsi bu. İnsanların gerçek kullanıcı deneyimlerini paylaşması seni neden bu kadar rahatsız ediyor onu çözemedim. Forum dediğin yer zaten deneyimlerin paylaşıldığı bir mecra, reklam broşürü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı