Havit Gamenote H2002P sürücüsü

Oxy213

Yoctopat
Daha fazla  
Gamenote'un H2002P modelinin driverini bulamadım. Bulabilen varsa atabilir mi? (Windows 11)

Son düzenleyen: Moderatör:
Driveri yani sürücüsü yok hocam. Realtek var.

@S.PC @fazee @glar1n @Oxy213 hocam ben de bu kulaklıktan alacağım internetteki videolarda win11 e kurmuşlar sorunsuz çalışmış sizlerde durum nedir?

Bir de kulaklık hakkında yorumlarınız var mı? Eksisi/Artısı nelerdir?

Düzenleme: Geçenlerde mail attım win11 uyumlu mu diye hayır demişler ancak youtubedaki incelemelerde driver kuruluyor sorunusz kafam karıştı

@S.PC @fazee @glar1n @Oxy213 hocam ben de bu kulaklıktan alacağım internetteki videolarda Windows 11'e kurmuşlar sorunsuz çalışmış sizlerde durum nedir?

Bir de kulaklık hakkında yorumlarınız var mı? Eksisi/Artısı nelerdir?

Düzenleme: Geçenlerde mail attım Windows 11 uyumlu mu diye hayır demişler ancak YouTube'daki incelemelerde driver kuruluyor sorunusz kafam karıştı.

Ben W11 kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu. Arti olarak mikrofonu yeterli, ses duzeyi iyi. Ben sadece konforunu biraz begenemedim. Bir de kablosu dolaniyor.

Ben W11 kullanıyorum. Sorunsuz kuruldu. Arti olarak mikrofonu yeterli, ses duzeyi iyi. Ben sadece konforunu biraz begenemedim. Bir de kablosu dolaniyor.

Hocam 7.1 kullanıyor musunz? CS oynayacağım o konuda nasıl olur bilemiyorum önerenler var önermeyenler var.

Düzenleme: Bundan vazgeçersem H2033D alacağım gibi kararsızım

Hocam 7.1 kullanıyor musunz? CS oynayacağım o konuda nasıl olur bilemiyorum önerenler var önermeyenler var.

Düzenleme: Bundan vazgeçersem H2033D alacağım gibi kararsızım.

7.1 kullanmiyorum. Zaten neredeyse cogu kulaklık sanal 7.1 destekliyor. Ses kasma konusunda sorunum yok. Valorant'a cok rahat kasiyorum. Ancak CS2 oynamadigim icin bir şey diyemicem.

Geri
Yukarı