K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 347 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #1 Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 27 Ocak 2025 #2 kraliyetuyesi dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... H2002P Kullanıyorum. Ses kalitesi, özellikle mikrofonu çok iyi. Fakat herkeste olan kablo dolanma sorunu acayip can sıkıcı. Kablosu hep dolanıyor.
kraliyetuyesi dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... H2002P Kullanıyorum. Ses kalitesi, özellikle mikrofonu çok iyi. Fakat herkeste olan kablo dolanma sorunu acayip can sıkıcı. Kablosu hep dolanıyor.
o6_shevchenko Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 827 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 kraliyetuyesi dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yerinde olsam h 2002 o alırdım kendimde kullanıyorum oyun için bire bir.
kraliyetuyesi dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yerinde olsam h 2002 o alırdım kendimde kullanıyorum oyun için bire bir.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 nemye dedi: H2002P kullanıyorum. Ses kalitesi, özellikle mikrofonu çok iyi. Fakat herkeste olan kablo dolanma sorunu acayip can sıkıcı. Kablosu hep dolanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben o sorunu saç kurutma makinesiyle hafif ısıyla çözdüm bir dene istersen.
nemye dedi: H2002P kullanıyorum. Ses kalitesi, özellikle mikrofonu çok iyi. Fakat herkeste olan kablo dolanma sorunu acayip can sıkıcı. Kablosu hep dolanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben o sorunu saç kurutma makinesiyle hafif ısıyla çözdüm bir dene istersen.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 347 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #5 ASUS TUF Gaming H3 kullanan var mı güzel mi?