İnceleme Havit Gamenote H2002P

Hocam merhabalar, kulaklıkla ilgili bütün özellikleri çok beğendim lakin korktuğum bir nokta var. Daha önce hiç bu kadar büyük kulaklık kullanmadım ve bu kulaklık pedleri suni deriden üretilmiş. İnternette hiç bu kulaklıkla uyumlu sünger (be,)pedler bulamadım. Bu konuda napabilirim. Kulaklığı daha satın almadım ama bu ürünü gerçekten çok fazla almak istiyorum. Uydurma ped takılabilirmi. Takılabiliyorsa hangisinin uyup uymadığını nasıl anlicam. Pedin tekini cebime atıp mağazaları gezip öyle mi bulmam lazım. Aydınlatır mısın lütfen.

Hocam öncelikle merhaba size de. Alalı 1 sene olmuş kulaklığı ve benimki çok az bir yırtıldı çünkü özen göstermedim. Yukarılarda bir arkadaşınki yırtılmamış öncelikle gayet dayanıklı diyebilirim. Yedek ped konusuna gelirsek evet ben de araştırdım ve bulamadım hiçbir yerde. Muhtemelen uydurma ped takabilirsiniz ama pedleri hiç çıkarmayı denemedim. Bir de ekleyeyim pedler yırtılsa bile altındaki malzeme pek de uyduruk bir şey gibi durmuyor yani ped yırtılsa bile altındaki ile kullanılabilir.

Aliexpress tarzı sitelerde H2002D için kulaklık pedleri var , sünger tarzında. Acaba uyarmı 2002P için.

AliExpress tarzı sitelerde H2002D için kulaklık pedleri var, sünger tarzında. Acaba uyar mı 2002p için.

Boyutlarının aynı olduğunu düşünüyorum uyabilir. Bana da çok güvenmeyin tam olarak bilmiyorum kusura bakmayın.

Merhaba, halen kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz şu zamana kadar.
Hocam ses kalitesi olarak iş görüyor fakat ergonomik değil ve 2-3 saat sonra kafanız ağrımaya başlıyor alıcaksanız bunu göze alarak alın.Bütçeniz 1000 tl civarıysa bu fiyata bundan iyisi yok.

Hocam ses kalitesi olarak iş görüyor fakat ergonomik değil ve 2-3 saat sonra kafanız ağrımaya başlıyor alıcaksanız bunu göze alarak alın.Bütçeniz 1000 tl civarıysa bu fiyata bundan iyisi yok.
Anladım. Kafa yapınız büyük mü?

Merhaba, halen kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız memnun musunuz şu zamana kadar.

Ben hala kullanıyorum. Hala daha memnunum bilgisayar başından 10 saat kalkmayan birisi olarak ağrı falan yapmıyor. Kafa yapısıyla ilgilidir muhtemelen. Sadece üst taraflardada dediğim gibi pedler soyuldu ve mikrofonun üstündeki o yumuşak şey (adını bilmiyorum) yırtıldı. Ben iyi bakmıyorum şahsen kullanıma göre değişir. Halen daha öneririm.

USB ile bağlanıyor hocam, bence rahatsızlık vermiyor. Kişiden kişiye değişir tabii. Benim ilk kulaklığım olduğundan ilk takışlarımda uzun sürede ağrı yapıyordu. Ama zamanla geçti.

Kasada tek jak gırısı var hem mıkrofon hem kulaklık ıcın jak gırısı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…