Havit Gamenote H2037D alınır mı?

krastfrey

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. 1000 TL bütçem var. Genellikle simülasyon oyunları oynuyorum(Euro Truck 2, Car for Sale, GTA 5 vb.) ve Skype ile arkadaşlarla görüşüyorum. Bu kulaklık alınır mı? Mikrofon kalitesi yeterli midir acaba? İndirimli fiyatı şu an 550 TL

İyi bir kulaklık değilse bütçeme uygun kulaklık önerebilir misiniz?

Biraz daha ekleyip rampage fury x alabilirsiniz rampagenin alınabilecek belli başlı ürünlerinden biri kendim kullanıyorum.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. 1000 TL bütçem var. Genellikle simülasyon oyunları oynuyorum(Euro Truck 2, car for sale, GTA 5 vb.) Ve Skype ile arkadaşlarla görüşüyorum. Bu kulaklık alınır mı? Mikrofon kalitesi yeterli midir acaba? İndirimli fiyatı şu an 550 TL.

İyi bir kulaklık değilse bütçeme uygun kulaklık önerebilir misiniz?

Alınabilir gibi. Havit'in kablosuz kulaklıkları hariç birçok kulaklığının fiyat dengesi iyi zaten. Ama biraz daha artar ise şunu öneririm Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık

Neredeyse 2 katı olduğundan dolayı 2002p önermeyeceğim ama alabilirseniz direk onu alın geçin derim.

Biraz daha ekleyip rampage fury x alabilirsiniz rampagenin alınabilecek belli başlı ürünlerinden biri kendim kullanıyorum.
Ne yalan söyleyeyim yakın zamanda rampage in klavyesini aldım ve beğenmedim.Rampage e bu yüzden şüpheli bakıyorum.

Alınabilir gibi. Havit'in kablosuz kulaklıkları hariç birçok kulaklığının fiyat dengesi iyi zaten. Ama biraz daha artar ise şunu öneririm Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık

Neredeyse 2 katı olduğundan dolayı 2002p önermeyeceğim ama alabilirseniz direk onu alın geçin derim.
Havit markasını zaten ben kulaklık araştırırken buldum forumlar da iyi bir marka olduğunu görünce buraya benim bulduğum kulaklığı sormak istedim.Sizin dediğiniz kulaklık benim bütçemi aşmıyor,onu da düşünebilirim.Siz bu ürüne sahipmisiniz acaba? Mikrofon kalitesi nasıl yardımcı olabilirmisiniz

Ne yalan söyleyeyim yakın zamanda rampage in klavyesini aldım ve beğenmedim.Rampage e bu yüzden şüpheli bakıyorum.

Havit markasını zaten ben kulaklık araştırırken buldum forumlar da iyi bir marka olduğunu görünce buraya benim bulduğum kulaklığı sormak istedim.Sizin dediğiniz kulaklık benim bütçemi aşmıyor,onu da düşünebilirim.Siz bu ürüne sahipmisiniz acaba? Mikrofon kalitesi nasıl yardımcı olabilirmisiniz
Herkes ön yargılı yaklaşıyor aslında o kadarda iyi bir marka değil ama dediğim gibi iyi ürünleri arasından fury ile birlikte üretildiği için guzel bir kulaklik fury x.

Geri
Yukarı