Havıt Gamenote KB435L - kullanıcı yorumu

Bütçe
255-300₺

Hüseyin1834

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben ürünü yaklaşık 2 hafta önce sipariş ettim, daha doğrusu bir akranıma sipariş ettirdim. O yüzden daha ürün elime bugün anca ulaştı.
Kargo yaklaşık 3 günde geldi. Ben GameGaraj üzerinden satın almıştım, karne indirimine girmişti. 199₺ bir fiyatı vardı. Kargo ile 209₺'ye geldi toplamda.
Ürün ışıklandırması beklediğimden daha kaliteli. Toplam 24 hareketli, 4 adet de hakaretsiz modu var (Office mod vs.).
Ayriyeten 3 tane ayarlanabilir ışık modunun olduğu da yazıyor kılavuzunda. Test etmedim, nasıl yapılıyor bir fikrim yok. (hangi tuşlarda ışıkların yanacağını siz seçiyormuşsunuz.) Swicth markası Outemu ve Blue Switch bir klavye, ne kadar Blue Switch sesini çok sevsem de aşırı yüksek ses çıkarttığını söyleyebilirim.
Bazı tuşların Switch'lerin çok az olsa yay sesi geliyor, çok çok az bir ses dikkatlice dinlenmediği sürece anlaşılması çok zor.
Ürünün tuş yapısı biraz garip tuşların uzunluğu öne doğru artıyor. Fakat rahatsız etmiyor.
Ürünün sitesinde enter küçük görünüyordu fakat bana gelen üründe enter TR'de sevildiği gibi büyük.
Nomepad tuşları yok, compact ve diğer klavyelere göre küçük bir klavye. Sürekli başka yerlere gittiğim için ben özellikle bu tarz bir klavye tercih ettim.
Kolayca taşınılabilir ve ağırlığı da çok fazla değil, yaklaşık 1 kg.

Ürün genel olarak güzel tavsiye ederim. Şu anda GameGaraj'da 259₺ ve Trendyol'da 255-300₺ arasında oynamalar var, satıcıdan satıcıya göre.
Ben GameGaraj'daki ve Trendyol'daki 255₺'lik ürünlerin linkini bırakıyorum aşağıya.
Tarih: 16.02.2021 17:01
Dolar kuru: 7.00₺
İleride ürünün fiyatının artacağını düşünüyorum. Kesinlikle fiyatını hak ediyor.

Keşke ürünün kendi fotoğrafını ekleseydiniz.
Aşağıdaki videoda ki yabancı arkadaş konuşmadan arkaya müzik ekleyerek klavyenin tüm ışık modlarını göstermiş. Ve kuşbakışı olduğundan dolayı klavye tamamen görünüyor. Referans almak için güzel bir video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de var şu an ondan yazıyorum. Q ve R tuşunda yay sesi var iade etsem mi bilemedim. Sizce iade edeyim mi?

İade etmeni tavsiye ederim forumlarda gezdim ve klavyede yay sesi olmaması gerekiyor. Genelde böyle bir sorun yok klavyede senin şansına denk gelmiş muhtemelen iade etmişsindir umarım etmediysen aga ne düşünüyorsun birkaç aylık kullanımın ardından bir de Blue Switch miydi Red Switch mi?

İade etmeni tavsiye ederim forumlarda gezdim ve klavyede yay sesi olmaması gerekiyor. Genelde böyle bir sorun yok klavyede senin şansına denk gelmiş muhtemelen iade etmişsindir umarım etmediysen aga ne düşünüyorsun birkaç aylık kullanımın ardından bir de Blue Switch miydi Red Switch mi?

Hayır uygun fiyatlı mekanık klavyeler yay sesi çıkarır.

Her mekanik klavye çınlar, Cherry MX'de dahil. Ama hepsi ayrı ayrı seviyede çınlar. Kaliteliler daha az çınlar ama bazende çok olabilir. Şans işi.

Her mekanik klavye çınlar, Cherry MX'de dahil. Ama hepsi ayrı ayrı seviyede çınlar. Kaliteliler daha az çınlar ama bazen de çok olabilir. Şans işi.

Kailh white box Switch kullanıyorum çınlama yok her mekanık klavye çınlamaz hele hele en az çınlayanlar Kailh ve Cherry MX gibi bir şey ikisi de pek çınlamazlar Kailh de bir tek bazı siyah seitchlerde ufak çınlama oluşabılır o kadar Razer BlackWidow V2 mesela hiç çınlama sorunu duydun mu?

Kailh white box Switch kullanıyorum çınlama yok her mekanık klavye çınlamaz hele hele en az çınlayanlar Kailh ve Cherry MX gibi bir şey ikisi de pek çınlamazlar Kailh de bir tek bazı siyah seitchlerde ufak çınlama oluşabılır o kadar Razer BlackWidow V2 mesela hiç çınlama sorunu duydun mu?
Kailh brown'da çınlıyor kanka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı