TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.955 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:44 #11 Baki akdemir dedi: Teşekkürler bilgilendirme için. Tartışmadan bilgim yoktu. Genişletmek için tıkla... En üstteki yorum benim. Arada fark olarak, malzeme kalitesi ve switch versiyonu farklı var sanırım ama hala düz F87'den ucuz. Anladığım kadarıyla, F87 Pro'yada düz F87'yede aynı kutu verilmiş ikiside F87 kutusunda geliyor. Son düzenleme: Bugün 16:59
Baki akdemir dedi: Teşekkürler bilgilendirme için. Tartışmadan bilgim yoktu. Genişletmek için tıkla... En üstteki yorum benim. Arada fark olarak, malzeme kalitesi ve switch versiyonu farklı var sanırım ama hala düz F87'den ucuz. Anladığım kadarıyla, F87 Pro'yada düz F87'yede aynı kutu verilmiş ikiside F87 kutusunda geliyor.
S seyyanbabaz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 18 Bugün 18:37 #12 ca9an dedi: 3 bin liraya bu alınmaz. Jet 75 alın çok manyetik istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... mchose mi diyorsunuz? aklımda o da evet. bugün x9 modeli elime ulaştı. gerçekten beğendim.
ca9an dedi: 3 bin liraya bu alınmaz. Jet 75 alın çok manyetik istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... mchose mi diyorsunuz? aklımda o da evet. bugün x9 modeli elime ulaştı. gerçekten beğendim.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.911 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:39 #13 seyyanbabaz dedi: mchose mi diyorsunuz? aklımda o da evet. bugün x9 modeli elime ulaştı. gerçekten beğendim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MCHOSE iyi ürün üretiyor zaten. Mekanik istiyorsanız aynı bütçede Epomaker HE75 Tri alın.
seyyanbabaz dedi: mchose mi diyorsunuz? aklımda o da evet. bugün x9 modeli elime ulaştı. gerçekten beğendim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MCHOSE iyi ürün üretiyor zaten. Mekanik istiyorsanız aynı bütçede Epomaker HE75 Tri alın.
S seyyanbabaz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 18 Bugün 18:49 #14 ca9an dedi: Evet hocam. MCHOSE iyi ürün üretiyor zaten. Mekanik istiyorsanız aynı bütçede Epomaker HE75 Tri alın. Genişletmek için tıkla... Attack Shark R82 HE Rapid Trigger buna ne diyorsun hocam peki. kuponla 2300e geliyor şu an.
ca9an dedi: Evet hocam. MCHOSE iyi ürün üretiyor zaten. Mekanik istiyorsanız aynı bütçede Epomaker HE75 Tri alın. Genişletmek için tıkla... Attack Shark R82 HE Rapid Trigger buna ne diyorsun hocam peki. kuponla 2300e geliyor şu an.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.911 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:51 #15 seyyanbabaz dedi: Attack Shark R82 he Rapid trigger. Buna ne diyorsun hocam peki. Kuponla 2300e geliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Attack Shark'ın hiçbir ürününü tavsiye etmem. Manyetik şartsa 3 bine kadar Jet75 4 bine kadar Mix87 alın.
seyyanbabaz dedi: Attack Shark R82 he Rapid trigger. Buna ne diyorsun hocam peki. Kuponla 2300e geliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Attack Shark'ın hiçbir ürününü tavsiye etmem. Manyetik şartsa 3 bine kadar Jet75 4 bine kadar Mix87 alın.
S seyyanbabaz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 18 Bugün 18:53 #16 ca9an dedi: Attack Shark'ın hiçbir ürününü tavsiye etmem. Manyetik şartsa 3 bine kadar Jet75 4 bine kadar Mix87 alın. Genişletmek için tıkla... sen galiba bana hem jet75 hem de a5 ultra aldıracaksın. seti tamamlayalım bari.
ca9an dedi: Attack Shark'ın hiçbir ürününü tavsiye etmem. Manyetik şartsa 3 bine kadar Jet75 4 bine kadar Mix87 alın. Genişletmek için tıkla... sen galiba bana hem jet75 hem de a5 ultra aldıracaksın. seti tamamlayalım bari.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.911 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:55 #17 seyyanbabaz dedi: sen galiba bana hem jet75 hem de a5 ultra aldıracaksın. seti tamamlayalım bari. Genişletmek için tıkla... Bütçenin en iyileri onlar hocam. Ben bir şey yapmıyorum valla.
seyyanbabaz dedi: sen galiba bana hem jet75 hem de a5 ultra aldıracaksın. seti tamamlayalım bari. Genişletmek için tıkla... Bütçenin en iyileri onlar hocam. Ben bir şey yapmıyorum valla.
S seyyanbabaz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 18 Bugün 19:16 #18 ca9an dedi: Bütçenin en iyileri onlar hocam. Ben bir şey yapmıyorum valla. Genişletmek için tıkla... haklısın valla.
ca9an dedi: Bütçenin en iyileri onlar hocam. Ben bir şey yapmıyorum valla. Genişletmek için tıkla... haklısın valla.