Havit Gamenote KB904L alınır mı?

2000TL bandında %75 manyetik klavye arıyorum. Sadece bu klavyeyi bulabildim. Başka önerileriniz var mı? F tuşları ve yön tuşları olursa süper olur.
AULA F87 Pro al geç (TKL de olur dersen)

2000TL bandında %75 manyetik klavye arıyorum. Sadece bu klavyeyi bulabildim. Başka önerileriniz var mı? F tuşları ve yön tuşları olursa süper olur.

Manyetik gereksiz diyorlar. Mekanik almanız daha iyi olur.

Gereksiz demeyelim de giriş seviye manyetikten hayır gelmez diyelim. :D. Mad60 gibi bir örnek varken hele.

İlanın yorumlarına baktığımda gelen ürünün F87 Pro değil de düz F87 olduğundan bahsetmiş satın alanlar. Dikkat edilmesi gereken bir konu; konu sahibi almadan önce satıcı ile iletişime geçmesi yararlı olur gibi.

İlanın yorumlarına baktığımda gelen ürünün F87 Pro değil de düz F87 olduğundan bahsetmiş satın alanlar. Dikkat edilmesi gereken bir konu; konu sahibi almadan önce satıcı ile iletişime geçmesi yararlı olur gibi.

Bunu daha önce tartışmıştık. F87 Pro ile F87 arasında switch farkı var. F87 V3, Pro V4 switch kullanıyor. Bir de malzeme kalitesi fark var ama minimal. Yorum yazanlardan biri de @TheMaZi hocam zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı