Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Bütçemi zorlayarak bu seviyelere çıkarabildim. Bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata önerebileceğiniz başka bir kulaklık modeli var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Bütçemi zorlayarak bu seviyelere çıkarabildim. Bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata önerebileceğiniz başka bir kulaklık modeli var mıdır?
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Al geç
Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 thrlswve dedi: Al geç. Genişletmek için tıkla... H2002D ile arasında kaldım. İkisi de Trendyol'da aynı fiyata bulunabiliyor. Sence hangisi?
thrlswve dedi: Al geç. Genişletmek için tıkla... H2002D ile arasında kaldım. İkisi de Trendyol'da aynı fiyata bulunabiliyor. Sence hangisi?
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 RGB isterseniz H2002P yoksa H2002D
Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 thrlswve dedi: RGB isterseniz H2002P yoksa H2002D. Genişletmek için tıkla... RGB çok da gerek yok aradaki fiyat farkından dolayı. Sizin tavsiyelerinize uyarak H2002e yerine H2002D modelini alacağım.
thrlswve dedi: RGB isterseniz H2002P yoksa H2002D. Genişletmek için tıkla... RGB çok da gerek yok aradaki fiyat farkından dolayı. Sizin tavsiyelerinize uyarak H2002e yerine H2002D modelini alacağım.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #6 Calibra dedi: RGB çok da gerek yok aradaki fiyat farkından dolayı. Sizin tavsiyelerinize uyarak H2002e yerine H2002D modelini alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınızdan beri az da olsa bir fikir edinmişsinizdir. Bende almayı düşünüyorum da alınır mı alınmaz mı anlatabilir misiniz?
Calibra dedi: RGB çok da gerek yok aradaki fiyat farkından dolayı. Sizin tavsiyelerinize uyarak H2002e yerine H2002D modelini alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınızdan beri az da olsa bir fikir edinmişsinizdir. Bende almayı düşünüyorum da alınır mı alınmaz mı anlatabilir misiniz?
Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #7 Burkinyo dedi: Hocam aldığınızdan beri az da olsa bir fikir edinmişsinizdir. Bende almayı düşünüyorum da alınır mı? Alınmaz mı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerimi iletmek isterdim fakat kulaklık almaktan vazgeçtim. Bir süre daha eski kulaklığımı kullanacağım.
Burkinyo dedi: Hocam aldığınızdan beri az da olsa bir fikir edinmişsinizdir. Bende almayı düşünüyorum da alınır mı? Alınmaz mı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerimi iletmek isterdim fakat kulaklık almaktan vazgeçtim. Bir süre daha eski kulaklığımı kullanacağım.