Elektronik Havit H655BT 499 TL!

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
Şuana kadar gördüğü en düşük fiyat. F/P kulaklık, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Screenshot_20251129_221508_Trendyol.jpg

Screenshot_20251129_222807_Akake.jpg

Son düzenleme:
Şu ana kadar gördüğü en düşük fiyat. F/P kulaklık, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Eki Görüntüle 2613075
Eki Görüntüle 2613085

H630'larda kronik kırılma vardı buna yoksa iyi. Bu fiyata da kulaklık kalmadı güzel fiyat.

Havit ürünleri neden bu kadar ucuz? Çok mu düşük kalitede ürün satıyorlar?
Ben havitin sadece kablolu gaming bir modelini kullandım fiyatının üstünde performans veriyor. Kablosuz kulaküstü kulaklığını kullanan arkadaşım var o da memnun. Yani benim genel marka izlenimim iyi. Ayrıca sadece ucuz ve alt segment ürün satmıyorlar, daha sağlam ürünleri de var. Tabii bu fiyata beklentiye girmemek lazım ama fiyatını fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum. Uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum tabii.
500 tl ye polosmart cart curt markaların kulaklığını bile zor alıyorsunuz. Bu fiyata aman aman çalışmasada anc, fiyatının üstünde ses kalitesi ve rahat bir kulaküstü kulaklık nimet bence. Bedava.
Qcy h3 dengi bir kulaklık ve şuan çok feci fiyat farkı var. Sosyal'deki bu kulaklığın diğer fırsat konularına bakarsanız, indirimli olduğu zamanlar bile %50-%100 daha pahalı olduğunu göreceksiniz.

Bu model ortalama 800-1000 tl arasıydı son bir senede, indirim dümenden değil yani. Yedek olarak bile çekilmesi lazım bence kenara.

H630'larda kronik kırılma vardı buna yoksa iyi. Bu fiyata da kulaklık kalmadı güzel fiyat.
Kullanıcı yorumlarında uzun süreli kullanımda ayarlama kısmının gevşediğini gördüm, birden fazla kişide. Kırılma görmedim.

Son düzenleme:
Ben Havit'in sadece kablolu Gaming bir modelini kullandım fiyatının üstünde performans veriyor. Kablosuz kulak üstü kulaklığını kullanan arkadaşım var o da memnun. Yani benim genel marka izlenimim iyi. Ayrıca sadece ucuz ve alt segment ürün satmıyorlar, daha sağlam ürünleri de var. Tabii bu fiyata beklentiye girmemek lazım ama fiyatını fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum. Uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum tabii.
500 TL'ye Polosmart cart curt markaların kulaklığını bile zor alıyorsunuz. Bu fiyata aman aman çalışmasada ANC, fiyatının üstünde ses kalitesi ve rahat bir kulak üstü kulaklık nimet bence. Bedava.

Ha bir de bu model ortalama 800-1000 TL arasıydı son bir senede, indirim dümenden değil yani. Yedek olarak bile çekilmesi lazım bence kenara.

Kullanıcı yorumlarında uzun süreli kullanımda ayarlama kısmının gevşediğini gördüm, birden fazla kişide. Kırılma görmedim.

Olabilir hocam yine malzeme kalitesi düşük ama içerik olarak ürünler fena olmuyor genel sorunları hep malzeme kalitesi.

Olabilir hocam yine malzeme kalitesi düşük ama içerik olarak ürünler fena olmuyor genel sorunları hep malzeme kalitesi.
2 yemek parasına 6 ay herhangi bir kriter olmadan sadece müzik dinlesem dahi yeter bence. Bu kulaklık ise bunun katlarca fazlasını karşılıyor diye düşünüyorum. 1-2 yıldan fazla götürür ve herhangi bir müzik deneyimi değil "bu fiyata" alabileceğiniz en iyisini yaşatır.
Ürünü almayacağım ancak indirim benim bile çok hoşuma gitti. Ablamın kulaklık ihtiyacı vardı, ona aldırdım şimdi bir tane indirimi görünce.

Son düzenleme:
2 yemek parasına 6 ay herhangi bir kriter olmadan sadece müzik dinlesem dahi yeter bence. Ki bu kulaklığın çok daha fazla götüreceğini düşünüyorum. ANC'si ve ses kalitesi de cabası.

Dediğim gibi ses kalitesi tatmin eder hele 500 TL'ye fazlasıyla yeter. ANC modu da ufak tefek şeyler için işe yarar belki. Zaten kafa üstü olması pasif gürültü önlemede gayet yeterli.

Arkadaşımda var 1 yıl kendisi kullandı 1 yıldır da kardeşi kullanıyor kendisi sorun yaşamadı ancak o 2 yıl önce 800-900'e falan almıştı aldığı fiyattan da memnundu pedleri ince biraz etli değil kulağı güzel kapatıyor malzeme kalitesi de idare eder. Geçen Havit'in sitesinde 600-700 liraya düşmüştü bende almayı düşünüyordum şimdi daha da düşmüş ama başka bir kulaklık aldığımdan gerek kalmadığı için almayacağım bunu.

Video editi falan yapıyorum youtubedan video izliyorum. Bu kulaklık bunun sebebi ile alınır mı sizce? Telefonda redmi buds 6 play kullanıyorum. Yoksa ekstra masraf etmeyip onu mu kullanayım.

Video editi falan yapıyorum YouTube'dan video izliyorum. Bu kulaklık bunun sebebi ile alınır mı sizce? Telefonda Redmi Buds 6 Play kullanıyorum. Yoksa ekstra masraf etmeyip onu mu kullanayım.

Buds 6 playden iyi kulakliktır, eğer ben yeni kulaklık almasaydim bunu direk alırdım ancak evimde cok fazla kulaklık oldu. Yeni aldığımı bile 30dk kullanmamışımdır. Fiyatı 700 lirayken bile alınabilir bir kulaklık bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı