Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:19 #1 HAVIT H655BT kullanıyorum. PC’ye bağlamaya çalıştım ama driver’ını bulamadım, atabilir misiniz?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.772 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Cumartesi 16:23 #2 Bilgisayarınızda Bluetooth desteği yoksa bağlayamazsınız. Sürücü vs. gerektirmiyor aynı kulaklık var bende de.
Bilgisayarınızda Bluetooth desteği yoksa bağlayamazsınız. Sürücü vs. gerektirmiyor aynı kulaklık var bende de.
Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:31 #3 Motionless IN White dedi: Bilgisayarınızda Bluetooth desteği yoksa bağlayamazsınız. Sürücü vs. gerektirmiyor aynı kulaklık var bende de. Genişletmek için tıkla... b450 pro max anakart kullanıyorum. Bluetooth 5.0 usb aldım da bağlamaya çalışdım bağlanıyorda kaldı . Son düzenleme: Cumartesi 16:37
Motionless IN White dedi: Bilgisayarınızda Bluetooth desteği yoksa bağlayamazsınız. Sürücü vs. gerektirmiyor aynı kulaklık var bende de. Genişletmek için tıkla... b450 pro max anakart kullanıyorum. Bluetooth 5.0 usb aldım da bağlamaya çalışdım bağlanıyorda kaldı .
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.772 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Cumartesi 17:16 #4 Yusuf325 dedi: B450 Pro Max anakart kullanıyorum. Bluetooth 5.0 USB aldım da bağlamaya çalıştım bağlanıyor da kaldı. Eki Görüntüle 2600504 Genişletmek için tıkla... Kulaklığı telefonunuza vs. bağlamış mıydınız? Eğer bağladıysanız tekrar bağlanıp bağlantıyı kestikten sonra tekrar deneyin.
Yusuf325 dedi: B450 Pro Max anakart kullanıyorum. Bluetooth 5.0 USB aldım da bağlamaya çalıştım bağlanıyor da kaldı. Eki Görüntüle 2600504 Genişletmek için tıkla... Kulaklığı telefonunuza vs. bağlamış mıydınız? Eğer bağladıysanız tekrar bağlanıp bağlantıyı kestikten sonra tekrar deneyin.
Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:21 #5 Motionless IN White dedi: Kulaklığı telefonunuza vs. bağlamış mıydınız? Eğer bağladıysanız tekrar bağlanıp bağlantıyı kestikten sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam halletim şimdi sağol.
Motionless IN White dedi: Kulaklığı telefonunuza vs. bağlamış mıydınız? Eğer bağladıysanız tekrar bağlanıp bağlantıyı kestikten sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam halletim şimdi sağol.