Elektronik Havit H655BT hybrid ANC kulaklık 799TL

bdxmrz

Kilopat
Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok

1743385116368.png

Son bir yılın en düşük fiyatı.
Ses kalitesi vs. iyi, malzeme kalitesi olarak tartışılır.

Eki Görüntüle 2458001

Son bir yılın en düşük fiyatı.
Ses kalitesi vs. iyi, malzeme kalitesi olarak tartışılır.

Bu o model mi bilmiyorum ama bir tane Havit modelinde menteşenin 2 cm üstünden kırılma gibi bir sorunu vardı ve çok fazla kişi şikayet etmişti.

Bu o model mi bilmiyorum ama bir tane Havit modelinde menteşenin 2 cm üstünden kırılma gibi bir sorunu vardı ve çok fazla kişi şikayet etmişti.

H630 BT Pro modeli hocam. Almayın aldırmayın. Ses kalitesi güzel ama kırılıyor. H655 BT modelde böyle bir kronik yok sanırım.

H630 BT Pro modeli hocam. Almayın aldırmayın. Ses kalitesi güzel ama kırılıyor. H655 BT modelde böyle bir kronik yok sanırım.
Bunda da olduğunu duymuştum o yüzden bayağı dikkatli kullanıyorum. Genel olarak bazen cızırtı bazen de tık tık sesi geliyor kulaklıktan neden olduğunu anlamış değilim belki de sadece bende olmuştur. Garantiye vermeye üşendim.

Bunda da olduğunu duymuştum o yüzden bayağı dikkatli kullanıyorum. Genel olarak bazen cızırtı bazen de tık tık sesi geliyor kulaklıktan neden olduğunu anlamış değilim belki de sadece bende olmuştur. Garantiye vermeye üşendim.

Bilemiyorum hocam H655 BT çok deneyimlemedim bir kere denedim sadece.

Maalesef var, içi çürük geliyor.
Menteşe yeri sorunlu.
Ses kalitesi vs. iyi derken? Çöpten farkı yok kulaklığın hem ses olarak hem tasarım olarak.
Kişiye göre, çoğu kişi memnun.
V2 Pro kalitesi falan mı bekliyordunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı